Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ έγραψε ιστορία. Η πτώση από την κάμερα στο κράνος του

 
 
Τριάντα πέντε κάμερες έστελναν ζωντανή εικόνα του "άθλου" του Φέλιξ και δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το θεαματικό του άλμα (Vids)
 

Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν με αγωνία και θαυμασμό το θεαματικό άλμα του αυστριακού αλεξιπτωτιστή Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ ο οποίος έγινε ο πρώτος άνθρωπος που σπάει το φράγμα του ήχου σε ελεύθερη πτώση.

 

Το βίντεο του άλματος μεταδόθηκε με καθυστέρηση 20 δευτερολέπτων για να προλάβουν τα τηλεοπτικά δίκτυα να κόψουν τις εικόνες σε περίπτωση καταστροφής.

Περισσότεροι από επτά εκατομμύρια άνθρωποι το παρακολούθησαν μόνο από το You Tube, ενώ εκατομμύρια μηνύματα στάλθηκαν μέσω Facebook και Twitter σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ειδικά στην Αυστρία, το επίτευγμα του Μπάουμγκάρτνερ έγινε δεχτό με υπερηφάνεια και ενθουσιασμό.

Ο αυστριακός πρόεδρος Χάιντς Φίσερ έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: "Σε συγχαίρω Φέλιξ Μπάουμγκάρτνερ για την τεράστια επιτυχία σου, για το θάρρος και την επιμονή σου που προκάλεσαν την προσοχή όλου του κόσμου".

Ο αρθρογράφος της τεχνολογικής ιστοσελίδας Gizmodo Χεσούς Ντιάζ έγραψε πως "έκλαψε" όταν είδε το επιτυχημένο τέλος του άλματος.

Ορισμένοι παρομοίασαν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το άλμα του αυστριακού αλεξιπτωτιστή με τα πρώτα βήματα του Νηλ Άρμστρονγκ στη Σελήνη.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER