Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

O Πούτιν δεν ήθελε για δώρο ένα Ιαπωνικό Ακίτα

 
 
Ο Ρώσος Πρόεδρος απέρριψε την πρόταση που του έκανε η Ιαπωνική κυβέρνηση, η οποία του είχε χαρίσει ένα θηλυκό Ακίτα το 2012
 

Στις διμερείς επαφές των ηγετών των χωρών είθισται να γίνονται και τα απαραίτητα αναμνηστικά δώρα, τα οποία πολλές φορές είναι χαρακτηριστικά των χωρών προέλευσης. Αυτό θα σκέφτηκε και η Ιαπωνική διπλωματική ομάδα που πρότεινε στο Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, να δεχτεί ως δώρο ,στη συνάντηση που θα έχει με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Σίνζο Άμπε την ερχόμενη εβδομάδα, ένα καθαρόαιμο αρσενικό Ιαπωνικό Ακίτα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν, γνωστός λάτρης των ζώων και της φύσης, θα γινόταν δέκτης ενός τέτοιου δώρου καθώς η Ιαπωνία του είχε χαρίσει το 2012 ένα θηλυκό Ακίτα, την Γιουμέ, θέλοντας τώρα να δωρίσει και τον γαμπρό της!

Σύμφωνα όμως με ανάρτηση που έκανε Ιάπωνας αξιωματούχος στο twitter το προξενιό δε θα προχωρήσει μιας και ο Βλάντιμιρ Πούτιν απέρριψε το δώρο των Ιαπώνων, χωρίς ωστόσο η αιτία να γίνει γνωστή.

Ίσως, η Γιουμέ να βρήκε το ταίρι της, στον Μπάφι, ένα βουλγαρικό ποιμενικό που χάρισε στον Πούτιν το 2010 ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER