Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πτώμα έμεινε επί 30 μέρες σε βαλίτσα σε σταθμό του Τόκιο

 
 
Η αποσκευή με το μακάβριο περιεχόμενο είχε αφεθεί σε ένα ντουλάπι στο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό σταθμό του Τόκιο επί 30 ημέρες αλλά κανένας από τους υπαλλήλους δεν είχε αντιληφθεί τη δυσωδία
 

Με ένα μακαύριο εύρημα ήρθαν αντιμέτωποι υπάλληλοι του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού σταθμού στο Τόκιο, όταν άνοιξαν μια βαλίτσα που ήταν παρατημένη για περισσότερες από 30 ημέρες και βρήκαν μέσα διπλωμένο το πτώμα μιας γυναίκας.

 

Η αποσκευή είχε αρχικά αφεθεί σε ένα ντουλάπι του σταθμού. Κανείς όμως δεν επέστρεψε για να την ανακτήσει, και συνεπώς μετά από έναν μήνα μεταφέρθηκε στις αφημένες βαλίτζες, όπου και ανοίχτηκε από το προσωπικό.

"Υπήρχε μια αφύσικη μυρωδιά όταν ανοίξαμε την αποσκευή, μετά είδαμε τρίχες", δήλωσε ένας υπάλληλος σε δημοσιογράφους. Κανένας από τους εργαζόμενους στα γραφεία δίπλα στα ντουλάπια δεν είχε διαπιστώσει τη δυσωδία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να ταυτοποιήσει το θύμα – που βρίσκεται φυσικά σε αποσύνθεση – και τα αίτια θανάτου. Παράλληλα, εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πτώμα ανήκει σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, μεταξύ 70 και 90 ετών, με ύψος περίπου 1,40. Στη σωρό δεν υπάρχουν εμφανή τραύματα.

Ο κεντρικός σταθμός του Τόκιο είναι ένας από τους πλέον πολυσύχναστους στην Ιαπωνία, με περίπου 150 εκατομμύρια επισκέπτες ανά έτος, σύμφωνα με την υπεύθυνη εταιρείας, JR East.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER