Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ρωσία: Συνελήφθησαν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης συνδεόμενης με το ISIS

 
 
Οι ρωσικές Αρχές ανακοίνωσαν πως συνέλαβαν μέλη μιας τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε επιθέσεις στη Μόσχα
 

Οι ρωσικές υπηρεσίες Πληροφοριών (FSB) κρατούν μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης που συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζε σειρά επιθέσεων στη Μόσχα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

 

Το FSB ανακοίνωσε ότι η ομάδα ενεργούσε υπό τις εντολές διοικητή του Ισλαμικού Κράτους στην Τουρκία. Η ομάδα, στην οποία συμμετείχαν πολίτες του Μόλδοβα και του Τατζικιστάν, κατείχε όπλα και εκρηκτικές ύλες, σύμφωνα με τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

«Τέσσερα μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης συνελήφθησαν», αναφέρεται στην ανακοίνωση του FSB , έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον νότιο τομέα της ρωσικής πρωτεύουσας.

«Η ομάδα σχεδίαζε σειρά μεγάλων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Μόσχα με τη χρήση ισχυρών αυτοσχέδιων εκρηκτικών υλών...υπό τις απευθείας εντολές του απεσταλμένου της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στην Τουρκία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

 
Περισσότερα: Ρωσία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER