Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σάλος: Γονείς ανάρτησαν στο Facebook φωτογραφίες του γιου τους μετά από επίθεση παιδιών

 
 
"Αυτό που συνέβη στον γιο μου, δεν πρέπει να συμβεί ποτέ πια σε κανένα άλλο παιδί", έγραψε ο πατέρας του 13χρονου θύματος
 

Κύριο θέμα της ιταλικής επικαιρότητας έχει γίνει η απόφαση των γονέων 13χρονου έφηβου οι οποίοι ανήρτησαν στο Facebook φωτογραφίες του γιου τους μετά από επίθεση που δέχθηκε από συνομήλικούς του.

 

Ο έφηβος ζει σε περιοχή κοντά στην Νάπολη και ο πατέρας του, αφού κατήγγειλε το γεγονός στους καραμπινιέρους, αμέσως μετά αποφάσισε να αναρτήσει τις φωτογραφίες του γιου του, με μώλωπες στο πρόσωπο, στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, την μοιράστηκαν χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ. «Αυτό που συνέβη στον γιo μου δεν πρέπει να συμβεί ποτέ πια, σε κανένα άλλο παιδί», έγραψε ο πατέρας του δεκατριάχρονου. Οι συνομήλικοί του, πρώτα ρώτησαν, δήθεν, αν είχε αναπτήρα, και μόλις το θύμα απάντησε αρνητικά, άρχισαν να το σπρώχνουν και να το χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές.

Χιλιάδες Ιταλοί, τις ώρες αυτές, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην θαρραλέα οικογένεια από την περιφέρεια της Νάπολης. Παράλληλα, όμως, κάποιοι ψυχολόγοι εκτιμούν ότι η διάσταση που δόθηκε, με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών μέσω Facebook, θα μπορούσε να εκθέσει τον έφηβο σε νέες επιθέσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

 
Περισσότερα: Ιταλία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER