Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Σε απεργία και οι ιερόδουλες στην Ισπανία!

 
 
Διαβάστε το λόγο που απέχουν από τα καθήκοντα τους οι ιερόδουλες. Τι αναφέρει η Ένωση Συνοδών Μαδρίτης
 

Στο πλευρό του απλού κόσμου, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, στέκονται οι ιερόδουλες της Ισπανίας, οι οποίες προχώρησαν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, ζητώντας από τις τράπεζες να αρχίζουν και πάλι να δίνουν δάνεια!

 

Οι καλά αμειβόμενες εκδιδόμενες γυναίκες αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και μάλιστα σκοπεύουν να συνεχίσουν την απεργία έως ότου τα πιστωτικά ιδρύματα "ανοίξουν τις κάνουλες".

Σύμφωνα με τις ιερόδουλες πάντως, οι τραπεζίτες όχι μόνο δεν φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν δεκτό το αίτημα τους αλλά έχουν προσπαθήσει κιόλας να "σπάσουν" την απεργία και να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, υποδυόμενοι ότι είναι αρχιτέκτονες ή μηχανικοί.

Καμία όμως από τις συνοδούς και όπως πάντα υποστηρίζουν οι ίδιες, δεν είναι τόσο "χαζή", με μία εξ αυτών να δηλώνει: "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι επαγγελματίες αυτοί μπορούσαν να μας πληρώσουν 300 ευρώ την ώρα".

"Είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε τη δυνατότητα να πιέσουμε τις τράπεζες" αναφέρει η μεγαλύτερη Ένωση συνοδών της Μαδρίτης, δείχνοντας αποφασισμένη να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

 
Περισσότερα: Απεργίες

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 247 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER