Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Συρία: Ανεστάλη η επιχείρηση απομάκρυνσης αμάχων από το Χαλέπι

 
 
Εκρήξεις σημειώθηκαν στο Χαλέπι, απ' όπου αναχωρούν τα λεωφορεία με τους αμάχους, με αποτέλεσμα να ανασταλούν οι επιχειρήσεις λόγω "εμποδίων"
 

Ανεστάλη η επιχείρηση απομάκρυνσης των ανταρτών και των αμάχων από το ανατολικό Χαλέπι, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι άκουσε τέσσερις εκρήξεις στο σημείο που βρίσκονται τα λεωφορεία που αναχωρούν από την πόλη.

 

Κρατικός συριακός τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε ότι οι αντάρτες παραβίασαν τη συμφωνία με την κυβέρνηση, προσπαθώντας να πάρουν μαζί τους ομήρους καθώς αποχωρούσαν.

Από την πλευρά του ένας Σύρος αξιωματούχος που επιβλέπει τη διαδικασία είπε στο Reuters ότι ανεστάλη λόγω "εμποδίων".

Το πρακτορείο ειδήσεων του λιβανέζικου σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ μετέδωσε ότι διαδηλωτές έκλεισαν ένα  δρόμο που χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση των ανταρτών και των αμάχων από το Χαλέπι, ζητώντας την εκκένωση δύο σιιτικών χωρών στην επαρχία Ιντλίμπ.

Το Ιράν έχει ζητήσει, στο πλαίσιο της συμφωνίας για την εκκένωση του ανατολικού Χαλεπιού, να απομακρυνθούν από τα σιιτικά χωριά Φούα και Κεφράγια οι κάτοικοι που βρίσκονται πολιορκημένοι από τους Σύρους αντάρτες.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο Reuters, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει διαδήλωση σε εξέλιξη.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

 
Περισσότερα: Συρία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER