Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ο πρίγκιπας Τζορτζ μέγας θαυμαστής του 'Βασιλιά των λιονταριών'

 
 
Λατρεύει τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ ο μικρός Τζορτζ
 

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει αποκαλύψει ποιες ταινίες αρέσει να παρακολουθεί με τον μικρό πρίγκιπα Τζορτζ, όταν δεν συμμετέχουν στις πολλές υποχρεώσεις που έχουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο Δούκας του Κέιμπριτζ αποκάλυψε τις πληροφορίες αυτές κατά τη συμμετοχή του σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας Paddington 2 μέσα σε ένα vintage ατμοκίνητο τραίνο της British Pullman.

 

Ο μικρός πρίγκιπας μπορεί να είναι ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, αλλά είναι επίσης και ένας μεγάλος θαυμαστής της Ντίσνεϊ, όπως άλλωστε αρμόζει σε ένα τετράχρονο. «Του αρέσει πολύ "Ο βασιλιάς των λιονταριών"», είπε ο Γουίλιαμ και πρόσθεσε: «το έχουμε δει αρκετές φορές. Όπως παρακολουθήσαμε πολλές φορές το "Octonauts", ενώ έχει δει και κάποιες από τις ταινίες Lego, γενικά έχει δει πολλές τέτοιες ταινίες».

Ο Γουίλιαμ συνοδεύονταν από τη σύζυγό του και τον αδελφό του Χάρι, ενώ στην εκδήλωση που αφορούσε παιδιά από τις φιλανθρωπικές οργανώσεις που υποστηρίζει η βασιλική οικογένεια παραβρέθηκαν και ηθοποιοί από την ταινία Paddington.

Νωρίτερα φέτος το βασιλικό ζεύγος είχε δηλώσει στο «Ράδιο Ένα» του BBC ότι παρακολουθεί ανελλιπώς το «Game of Thrones» και το «Homeland».

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ/Richard Pohle/Pool Photo via AP

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER