Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οργή: Κινέζοι τουρίστες τραβούν φωτογραφίες στον Πύργο Γκρένφελ

 
 
Το "κακό όνομα" που έχουν διεθνώς βάλθηκαν να ξεπεράσουν Κινέζοι τουρίστες στο Λονδίνο, καθώς πήγαν να τραβήξουν... αναμνηστικές φωτογραφίες στον Πύργο Γκρένφελ, γνωστό πλέον και ως "Πύργο της Κολάσως" στον οποίο βρήκαν φριχτό θάνατο 80 άνθρωποι ύστερα από πυρκαγιά
 

Η κίνηση του Κινέζου ξεναγού να μεταφέρει τους ομοεθνείς του στο σημείο, σαν να ήταν τουριστικό αξιοθέατο, έχει προκαλέσει όπως ήταν φυσικό οργή στη Βρετανία.

 

Ακόμη πιο εξοργιστικό για τους Βρετανούς ήταν το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του... "τουρ" είπαν ψέματα προκειμένου οι επιβάτες τους να τραβήξουν φωτογραφίες, ότι ήταν υπεύθυνοι σε θέματα δημόσιας υγείας και ασφάλειας που είχαν έρθει να επιθεωρήσουν το σημείο.

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε η στάση τους, ο Κινέζος οδηγός απελάθηκε άμεσα στην Κίνα, ενώ ο οδηγός του πόύλμαν που μετέφερε τους τουρίστες τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

 

 

Το απαράδεκτο περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη κι ενώ συμπληρώνοντας 100 ημέρες από την τραγωδία, μία από τις χειρότερες που έχει βιώσει ποτέ η βρετανική πρωτεύουσα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο ακριβής αριθμός των νεκρών δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, ενώ ακόμη αυτή την εβδομάδα έγινες τρεις κηδείες ενοίκων που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο μέσα στον πύργο.

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER