Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Οργή στην Ινδία για τον βιασμό 8μηνου βρέφους

 
 
Το απίστευτο περιστατικό, με δράστη συγγενή του βρέφους, έχει παγώσει το Νέο Δελχί αλλά και όλη την Ινδία
 

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα 8μηνο βρέφος στην πρωτεύουσα της Ινδίας, αφού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, έπεσε θύμα βιασμού. Η σεξουαλική αυτή επίθεση έχει εξοργίσει και καθηλώσει την πόλη αλλά και τη χώρα που αντιμετωπίζει συχνά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης.

 

Για τον βιασμό του βρέφους συνελήφθη ένας συγγενής. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι γονείς του μωρού εργάζονταν το πρωί της Κυριακής και είχαν ζητήσει από έναν ξάδερφό τους να προσέχει τις δύο κόρες τους, 8 μηνών και δύο ετών.

Όταν η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι, στην υποβαθμισμένη περιοχή στα βορειοδυτικά της πόλης, βρήκε το μωρό να ματώνει ανάμεσα στα πόδια του, ενώ ο πατέρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως το βρέφος ήταν γεμάτο αίματα.

Όταν η μητέρα ρώτησε τον ξάδερφο τι συνέβη, εκείνος δεν μπόρεσε να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση, με αποτέλεσμα η μητέρα να καλέσει την αστυνομία και, μετά την ανάκριση που ακολούθησε, ο ξάδερφος συνελήφθη.

Το περιστατικό έχει λάβει μεγάλη έκταση στην Ινδία, όπου τα σεξουαλικά εγκλήματα πολύ συχνά δεν αναφέρονται, στις αρχές, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερα περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Πηγή:NYTimes Φωτογραφία:AP Photo/Manish Swarup(αρχείο)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER