Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πεινασμένος γάιδαρος 'έφαγε' Μακλάρεν

 
 
Το ζώο επιχείρησε να φάει το πολυτελές αυτοκίνητο χρώματος πορτοκαλί γιατί το πέρασε για καρότο, εκτίμησε η αστυνομία
 

Ενώπιον γερμανικού δικαστηρίου "βρέθηκε" ένας πεινασμένο γάιδαρο, ο οποίος κλήθηκε (δια των ιδιοκτητών του) να πληρώσει το ποσό των 5.800 ευρώ ως αποζημίωση για τις ζημιές που προκάλεσε σε μια υπερπολυτελή πορτοκαλί ΜακΛάρεν.

 

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους όταν ο Markus Zahn είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του, μια McLaren Spider χρώματος πορτοκαλί και αξίας περίπου 310.000 ευρώ, σε χώρο στάθμευσης ακριβώς δίπλα σε βοσκοτόπι στην περιοχή Vogelsberg, στο κρατίδιο της Έσσης, στη Γερμανία.

Εκεί την είδε και τη "λιμπίστηκε" ο γάιδαρος που ακούει στο όνομα Vitus, ο οποίος μασούλησε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, προκαλώντας ζημιές 5.800 ευρώ.

Στο σημείο εκλήθησαν αστυνομικοί, οι οποίοι υποστήριξαν ότι ο γάιδαρος  πιθανώς να μπέρδεψε το πορτοκαλί όχημα με μεγάλο καρότο.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες του γαϊδάρου θεωρούν ότι ενδεχομένως να μην ευθύνεται ο Vitus για τις φθορές, ενώ διερωτήθηκαν γιατί ο Zahn στάθμευσε ένα τόσο ακριβό αυτοκίνητο δίπλα ακριβώς από τη μάντρα τους.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με το δικαστήριο να αποφαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες του θηλαστικού φέρουν την ευθύνη για τις ζημιές που υπέστη το όχημα από τον γάιδαρο.

Πλέον, οι ιδιοκτήτες του ζώου αναμένεται να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Δείτε το βίντεο:

 

(Φωτογραφίες: Carolin Eckenfels/dpa via AP, Hit Radio FFH)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER