Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πίστευε πως έχει όγκο, αλλά ήταν παιχνίδι που είχε καταπιεί μικρός

 
 
Τεράστια ήταν η ανακούφιση για 47χρονο στην Αγγλία, ο οποίος ανακάλυψε πως η σκιά που φαινόταν στην ακτινογραφία, δεν ήταν καρκίνος, όπως φοβόταν
 

Απίστευτη ανακούφιση αισθάνθηκε ένας 47χρονος άνδρας από το Πρέστον, όταν έμαθε πως ο όγκος που είχε βρεθεί στους πνεύμονές του δεν ήταν καρκίνος, όπως νόμιζε, αλλά ένα μικρό παιχνίδι που είχε καταπιεί όταν ήταν παιδί.

 

Ο επί 30 χρόνια καπνιστής, επισκέφτηκε έναν γιατρό, όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον βήχα του έβγαζε κίτρινα φλέγματα.

Μία ακτινογραφία, στην  οποία υπεβλήθη προκειμένου να εντοπιστεί η αιτία των συμπτωμάτων του, έδειξε μία σκιά στον πνεύμονά του.

Οι εξετάσεις που ακολούθησαν στο Βασιλικό Νοσοκομείο του Πρέστον, αποκάλυψαν ότι η σκιά ήταν όχι όγκος, αλλά ένας μικρός κώνος κυκλοφορίας από κάποιο σετ Playmobil. που του είχαν κάνει δώρο όταν ήταν επτά ετών.

Οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι ο κώνος δεν είχε εντοπιστεί επί τόσα χρόνια και πιστεύουν ότι πρόκειται για την μοναδική τέτοια περίπτωση, καθώς, συνήθως, οι γονείς προσέχουν ότι τα παιδιά τους κατάπιαν κάποιο μικρό αντικείμενο, αφού πνίγονται και βήχουν.

Οι γιατροί πιστεύουν ότι εξαιτίας του πολύ νεαρού της ηλικίας κατά την οποία ο συγκεκριμένος άνδρας κατάπιε το παιχνίδι, ο ιστός τον πνευμόνων του αναπτύχθηκε γύρω από τον κώνο.

 

Πληροφορίες:Independent, Φωτογραφία: P Photo/Lefteris Pitarakis

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER