Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Πυροσβέστης μετέτρεψε Πυροσβεστικό Σταθμό σε 'ερωτική φωλιά'

 
 
Φωτογραφίες του από μια ερωτική "περιπέτεια" έγιναν πρωτοσέλιδο σε βρετανικά ταμπλόιντ. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο απειλείται με απόλυση
 

Αντιμέτωπος με απόλυση είναι ένας Βρετανός πυροσβέστης, ο οποίος κατηγορείται ότι καλούσε γυναίκες στον Σταθμό που υπηρετούσε στο Μάντσεστερ προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά.

 

Ο 33χρονος Wes Gerrard έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, ενώ μία από τις ερωτικές του περιπέτειες έγινε τον περασμένο Ιούνιο πρωτοσέλιδο στη βρετανική εφημερίδα "The Sun".

Ειδικότερα, σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τις οποίες δημοσίευσε η εφημερίδα, εικονίζεται μια γυμνή γυναίκα να συναναστρέφεται ερωτικά με ένα πυροσβέστη (το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται) στα πίσω καθίσματα ενός πυροσβεστικού οχήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πόρτες του οχήματος έχουν διάφανα τζάμια, επομένως η "δραστηριότητα" των δύο εραστών ήταν σε κοινή θέα.

 

Οι αρχηγοί των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Μάντσεστερ διέταξαν τη διεξαγωγή έρευνας για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο πυροσβέστης που παραβίασε τα καθήκοντά του και καταχράστηκε το κρατικό όχημα.Ο Gerrard, ο οποίος εργάζεται στο Πυροσβεστικό Σώμα εδώ και 11 χρόνια, παραδέχτηκε ότι είναι μέλος σε διάφορους ιστότοπους γνωριμιών και ότι προσκάλεσε αρκετές γυναίκες που γνώρισε διαδικτυακά στον Σταθμό για να τον δουν να εργάζεται. Τόνισε ωστόσο ποτέ δεν υλοποιήθηκαν οι προσκλήσεις του αυτές. Αρνείται επίσης κατηγορηματικά ότι είναι ο πυροσβέστης που απεικονίζεται στις φωτογραφίες της Sun.

Η ενασχόλησή του 33χρονου με τις διαδικτυακές γνωριμίες ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2006, όταν ήταν ακόμη εκπαιδευόμενος πυροσβέστης. Σε ένα από τα προφίλ του είχε γράψει: «(Ας επικοινωνήσει μαζί μου) όποια σέξι κυρία θέλει να διασκεδάσει με έναν 22χρονο πυροσβέστη».

Περιέγραφε τον εαυτό του ως "αθλητικό τύπο", ενώ στο πεδίο των αναζητήσεών του ανέφερε ότι τον ενδιαφέρουν γνωριμίες με γυναίκες από 18 έως 60 ετών για "πάρτι ενηλίκων, παιχνίδια με δεμένα μάτια, ερωτικές συνευρέσεις και ομαδικά όργια".

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Διεύθυνσης του Μάντσεστερ ανέφερε ότι «η έρευνα για να διαπιστωθούν οι περιστάσεις, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ένα περιστατικό που εμφανίστηκε τον Ιούνιο στα εθνικά μέσα ενημέρωσης, είναι σε πλήρη εξέλιξη».

(Φωτογραφία: AP / Λευτέρης Πιταράκης)

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER