Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ρωσία: Ένας νεκρός από σφοδρή χιονόπτωση στη Μόσχα

 
 
Πρόκειται για την σφοδρότερη χιονόπτωση που έχει σημειωθεί στην ρωσική πρωτεύουσα από τότε που ξεκίνησαν να τηρούνται αρχεία από τις αρχές
 

Toυλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίστηκαν από τη σφοδρότερη χιονόπτωση που έχει σημειωθεί στη Μόσχα από τότε που ξεκίνησαν να τηρούνται αρχεία, ανακοίνωσε την Κυριακή ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας και οι αρμόδιες υπηρεσίες.

 

Η ρωσική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι μέσα σε διάστημα 24 ωρών έχει σημειωθεί στη Μόσχα περισσότερο από το ήμισυ της χιονόπτωσης που σημειώνεται κατά μέσον όρο μηνιαίως και το πρωί της Κυριακής η πρωτεύουσα είχε καλυφθεί με 43 εκατοστά χιονιού.

"Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από την πτώση δένδρου σε κολόνα ρεύματος", αναφέρει σε ανάρτηση στη σελίδα του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης VKontakte ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιανίν και προσθέτει ότι από την κακοκαιρία έχουν πέσει 360 δένδρα.

"Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πέντε άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. Προσέχετε. Ο καιρός θα χειροτερέψει", έγραψε αργότερα ο ίδιος στο Twitter προειδοποιώντας για την έλευση σφοδρών ανέμων.

Δεκάδες πτήσεις ματαιώθηκαν και πολλές άλλες καθυστέρησαν στα αεροδρόμια της πόλης.

(Φωτό: AP Photo/Maxim Marmur)

 
Περισσότερα: Ρωσία

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER