Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ρωσία: Τουλάχιστον 15 άνθρωποι μαχαιρώθηκαν σε σχολείο

 
 
Το ενδεχόμενο οι μαθητές που ξεκίνησαν τη σύρραξη να εμπνεύστηκαν από το περιστατικό στο Columbine, εξετάζει η αστυνομία
 

Τουλάχιστον 15 άνθρωποι, 14 μαθητές και ένας δάσκαλος τραυματίστηκαν σε σχολείο της Ρωσίας όταν δύο έφηβοι ενεπλάκησαν σε καβγά με μαχαίρια. Οι δύο μαθητές επιτέθηκαν  σε όποιους επιχείρησαν να τους χωρίσουν, πιθανόν εμπνευσμένοι από την σφαγή στο αμερικανικό λύκειο Columbine.

 

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Δευτέρας, μόλις οι μαθητές είχαν επιστρέψει στο σχολείο από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 

“Η μαζική σύρραξη στην οποία χρησιμοποιήθηκαν μαχαίρια ξεκίνησε από δύο εφήβους ηλικίας 17 και 16 ετών, οι οποίοι σχετίζονται με το σχολείο", δήλωσε ο αναπληρωτής αρχηγός του τμήματος Ερευνών του Περμ, περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε το περιστατικό.

"Οι εμπλεκόμενοι τραυμάτισαν τους εαυτούς τους και άλλους και είναι στο νοσοκομείο. Μένει να διευκρινιστεί εάν έδρασαν υπό την επήρεια αλκοόλ, ναρκωτικών ή άλλων ουσιών. Όλοι οι μάρτυρες θα εξεταστούν το συντομότερο δυνατό", πρόσθεσε.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για επίθεση μασκοφόρων. Ο δάσκαλος και δύο από τους μαθητές είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ φωτογραφίες που δείχνουν το πάτωμα του σχολείο καλυμένο από αίματα, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

 

Πηγή:rt Φωτογραφία:

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER