Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στη Γαλλία θα μεταβούν ο Χαρίρι και η οικογένειά του μετά την πρόσκληση Μακρόν

 
 
Ο παραιτηθέντας πρωθυπουργός του Λιβάνου θα μεταβεί τις επόμενες ημέρες στη Γαλλία, έγινε γνωστό λίγο μετά τη σχετική πρόσκληση που απηύθυνε ο Εμανουέλ Μακρόν
 

Ο Σαάντ Χαρίρι και η οικογένειά του αναμένεται να μεταβούν στη Γαλλία "εντός των επόμενων ημερών" ανέφερε μια πηγή της γαλλικής προεδρίας, λίγα λεπτά αφότου έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προσκάλεσε τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου στη χώρα.

 

Νωρίτερα, το Μέγαρο των Ηλυσίων είχε ανακοινώσει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας προσκάλεσε τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου και την οικογένειά του στη Γαλλία.

Ο Χαρίρι υπέβαλε την παραίτησή του από την πρωθυπουργία πριν από 11 ημέρες, ενώ βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία. Ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν αρνήθηκε να δεχτεί την παραίτηση και νωρίτερα σήμερα υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός κρατείται από τις σαουδαραβικές αρχές.

"Αφού μίλησε με τον πρίγκιπα διάδοχο (της Σαουδικής Αραβίας) Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν και τον πρωθυπουργό του Λιβάνου Σαάντ Χαρίρι, ο πρόεδρος (Μακρόν) προσκάλεσε τον Σαάντ Χαρίρι και την οικογένειά του στη Γαλλία" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER