Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Στην Αμερική έφτιαξαν dating sites για να ερωτεύονται χωριστά οι οπαδοί και οι πολέμιοι του Τραμπ

 
 
Δύο νέα site γνωριμιών άνοιξαν στις ΗΠΑ που φέρνουν κοντά τους ανθρώπους με βασικό κριτήριο τις πολιτικές τους πεποιθήσεις όσον αφορά στον Πρόεδρο των ΗΠΑ
 

Dating sites υπάρχουν πολλά. Μπορεί να μην είναι όλα δημοφιλή, όμως υπάρχουν ακόμη και εξειδικευμένα που ξεφεύγουν αρκετά απ' το πλαίσιο του Tinder. Τόσο εξειδικευμένα που απευθύνονται σε οπαδούς και πολέμιους του Ντόναλντ Τραμπ.

 

Πρόσφατα λοιπόν δημιουργήθηκε ένα site γνωριμιών με όνομα Trump.Dating, που απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα που συμφωνούν με τις πολιτικές του προέδρου των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα site ωστόσο με αρκετούς αποκλεισμούς, αφού δικαίωμα εγγραφής έχουν μόνο ετερόφυλοφικα άτομα.

 

Και σαν μην αρκετά περίεργο αυτό από μόνο του, πριν από λίγες μέρες ήρθε και το αντίπαλο δέος. Όπως γράφει η αμερικανική «The Hill», μια πολιτική startup με το όνομα «American Liberal Council» λάνσαρε το site «NeverTrump.Dating», που δέχεται άτομα της γκέι κοινότητας και απευθύνεται σε όσους είναι κατά της πολιτικής του Τραμπ.

 

Δεν έφταναν μόνο τα βιβλία (κυκλοφορούν διάφορα η αλήθεια είναι για τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ) τώρα το πήγαν σε άλλο επίπεδο με την εμπορευματοποίηση του.

Πηγή: Independent

 
Περισσότερα: ΗΠΑ

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER