Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Τριπλή επίθεση αυτοκτονίας κοντά στο αρχηγείο της αστυνομίας στη Δαμασκό

 
 
Από τις βομβιστικές επιθέσεις σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι έξι. Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη
 

Τρεις βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι και ανατινάχθηκαν κοντά στο κτίριο της γενικής διεύθυνσης της συριακής αστυνομίας στη Δαμασκό, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

 

Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, πρόσθεσε η τηλεόραση επικαλούμενη πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών. Λίγες ώρες αργότερα, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη.

Οι δύο από τους δράστες επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο και συγκρούστηκαν με τους φρουρούς προτού να πυροδοτήσουν τις βόμβες τους.

Οι αστυνομικοί απομόνωσαν έναν τρίτο δράστη πίσω από το κτίριο, ο οποίος ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στον δρόμο.

Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση αυτού του είδους από τις αρχές του μήνα στη συριακή πρωτεύουσα. Στις 2 Οκτωβρίου είχαν σκοτωθεί 17 άνθρωποι σε επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Μιντάν.

(Φωτογραφία: SANA via AP)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER