Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βγάζει selfie με κάθε άντρα που την παρενοχλεί

 
 
Με έναν πρωτότυπο τρόπο μία ολλανδή φοιτήτρια αναδεικνύει ένα σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο
 

Σφυρίγματα, "ατάκες", χειρονομίες, είναι μερικοί μόνο από τους τρόπους με τους οποίους οι άντρες επιλέγουν να παρενοχλήσουν μία γυναίκα στο δρόμο, θεωρώντας το, σε πολλές περιπτώσεις, απολύτως φυσιολογικό.

 

Μία ολλανδή φοιτήτρια, αποφάσισε να αναδείξει το προβληματικό αυτό φαινόμενο, που αντιμετωπίζουν καθημερινά γυναίκες σε όλο τον κόσμο, διαπομπεύοντας ταυτόχρονα, όσους επέλεγαν να της συμπεριφερθούν κατά αυτόν τον τρόπο.

#dearcatcallers "Babyyyyyyyy! THANKYOU" *blowkiss* (slide ➡️)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dearcatcallers (@dearcatcallers) στις

 

H νεαρή επί ένα μήνα ζητούσε από τους άνδρες που της συμπεριφέρονταν κατά αυτόν τον τρόπο να βγουν μαζί της μία selfie, την οποία στη συνέχεια αναρτούσε σε λογαριασμό στο instagram με τίτλο Dear Catcaller.

 

Tο πιο ενδιαφέρον στοιχείο της υπόθεσης αυτής, είναι το γεγονός ότι οι άνδρες στην πλειοψηφία τους φωτογραφίζονταν ευχαρίστως με την 20χρονη, ενώ όπως αναφέρει η ίδια, υπήρξαν πολλά περισσότερα από τα 30 περιστατικά που ανήρτησε, όμως σε πολλές περιπτώσεις δεν αισθανόταν αρκετά ασφαλής ώστε να ζητήσει selfie.

 

Στόχος της, όπως γράφει στον λογαριασμό ειναι να δείξει ότι πρόκειται για παγκόσμιο φαινόμενο, ενώ αναφέρει ότι θα τον παραχωρήσει σε γυναίκες από όλο τον κόσμο, προκειμένου να καταγράψουν και εκείνες την εμπειρία τους.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER