Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βίντεο: Όταν ο αέρας άφησε 'γυμνό' το κρανίο του Ντόναλντ Τραμπ

 
 
Νομίζατε τόσο καιρό ότι η κόμμωση του Ντόναλντ Τραμπ έχει κάτι το περίεργο που δεν μπορείτε να εξηγήσετε; Νέα πλάνα που μόλις κυκλοφόρησαν, αποδεικνύουν ότι είχατε απόλυτο δίκιο
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ και οι χρήστες των social media ασχολούνται με τα μαλλιά του προέδρου των ΗΠΑ. Όμως αυτή τη φορά αρκούσε μια διαφορετική λήψη για να μας δείξει μια "διαφορετική" εικόνα του και να κάνει όλους να αναρωτιούνται "τι τρέχει με τα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ";

 

Το New York Magazine ανέβασε στην ιστοσελίδα του ένα βίντεο που τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να ανεβαίνει την σκάλα για να επιβιβαστεί στο Air Force One.

Όμως ένας ξαφνικός δυνατός αέρας και μία διαφορετική γωνία λήψης αποκάλυψαν κάτι που ο κ πρόεδρος δεν θα ήθελα ποτέ του να δούμε: Το... απογυμνωμένο "σκαλπ" του, με τα ελάχιστα μαλλιά που το περιβάλλουν να αιωρούνται ατάκτως αφήνοντάς το απόλυτα εκτεθειμένο.

"Μία πολύ κακή μέρα για τα μαλλιά του Τραμπ" όπως εύστοχα παρατηρεί το περιοδικό, αλλά και οι χρήστες των social media αφού το στιγμιότυπο έχει γίνει viral παγκοσμίως.

Όσο για αυτούς που αναρωτιούνται πως γίνεται ο κόσμος να ασχολείται με... "τρίχες" όταν υπάρχουν τόσο σοβαρά προβλήματα, το New York Magazine υπενθυμίζει ότι πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κατά καιρούς έχει κρίνει συνεργάτες, φίλους, εχθρούς και άλλους ξένους γυναίκες με βάση το ύψος, το πάχος, την ηλικία, τους συντρόφους τους... Κι όπως λέει ο λαός... μην κρίνεις για να μην κριθείς!

 

 

 
Περισσότερα: Τραμπ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER