Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Βρετανία: Δύο άνδρες ανέκριναν οι αρχές για τον συναγερμό στο μετρό Oxford Circus

 
 
Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη αν και πιστεύουν ότι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού. 16 άνθρωποι τραυματίστηκαν πάνω στον πανικό που προκλήθηκε
 

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών (BTP) γνωστοποίησε σήμερα ότι ανέκρινε δύο άνδρες στο πλαίσιο των ερευνών για το περιστατικό χθες στον σταθμό του μετρό Όξφορντ Σέρκους στην καρδιά του Λονδίνου.

 

«Απευθύναμε έκκληση για πληροφορίες μετά το περιστατικό χθες στο Όξφορντ Σέρκους. Μετά την έκκλησή μας, δύο άνδρες ηλικίας 21 και 40 ετών προσήλθαν εκουσίως σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθάτε στο να διαδοθεί η έκκλησή μας. Η έρευνα συνεχίζεται» έγραψε η αστυνομία μεταφορών στο Twitter.

Νωρίτερα, η BTP είχε επισημάνει σε ένα δελτίο τύπου ότι αναζητούσε δύο άνδρες που πιστεύεται ότι γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών σημείωσε επίσης ότι οι δυο τους φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού.

Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, 16 άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκαν κατά τον πανικό που προκλήθηκε μετά τις εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφόρησαν περί πυροβολισμών εντός του σταθμού.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: Yui Mok/PA via AP)

 
Περισσότερα: Μεγάλη Βρετανία

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER