Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Χέιλι: Οι ΗΠΑ θα παραμείνουν 'προς το παρόν' στη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν

 
 
Η μόνιμη εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ δήλωσε ότι στόχος της κυβέρνησης Τραμπ είναι να σταθμίσει μια "ανάλογη" απάντηση στις πράξεις της Τεχεράνης στην παγκόσμια σκηνή
 

Σύμφωνα με τη Νϊκη Χέιλι, οι ΗΠΑ θα παραμείνουν προς το παρόν στη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, εν μέσω της διεθνούς ανησυχίας που προκάλεσαν οι εξαγγελίες Τραμπ περί του αντιθέτου.

 

«Νομίζω αυτή τη στιγμή, θα δείτε ότι θα παραμείνουμε στη συμφωνία. Επειδή η ελπίδα μας είναι ότι μπορούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση. Και αυτός είναι ο σκοπός», είπε η Χέιλι, αναφερόμενη στις ανησυχίες για τις δοκιμές βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν, τις διεθνείς πωλήσεις όπλων και την κρατική τρομοκρατία.

Η Χέιλι, που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου NBC "Meet the Press", είπε ακόμη πως οι Ηνωμένες Πολιτείες εξετάζουν προσεκτικά τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν λόγω της κλιμάκωσης των εντάσεων σχετικά με την ανάπτυξη πυρηνικού όπλου από τη Βόρεια Κορέα. «Αυτό που λέμε τώρα με το Ιράν είναι μην αφήσετε να γίνει η επόμενη Βόρεια Κορέα», είπε.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER