Life Ball MINI 2008

Life Ball MINI 2008
Life Ball MINI 2008 sd

Tο πιο σαγηνευτικό κελί φυλακής με χειροπέδες, μαύρα παράθυρα και σιδερένιες μπάρες φιλοτέχνησε η Agent Provocateur

Το Life Ball MINI 2008 έκανε την επίσημη εμφάνισή του στη Βιέννη και συγκεκριμένα στο Rathausplatz, μπροστά στα μάτια 40.000 θεατών. Με τη συνοδεία τεσσάρων μοντέλων, τον Joseph Corre στο τιμόνι και τη Sophie Ellis Bextor στη θέση του συνοδηγού, το Life Ball MINI 2008 άνοιξε το φαντασμαγορικό σόου στο Rathausplatz.








Σύμφωνα με την παράδοση, το Life Ball ΜΙΝΙ φιλοτεχνείται από τον σχεδιαστή μόδας, στον οποίο είναι αφιερωμένη η επίδειξη μόδας στην έναρξη της εκδήλωσης – και το 2008, ήταν η Βρετανική φίρμα εσωρούχων Agent Provocateur. Το νέο MINI Clubman ήταν το μοντέλο στο οποίο βασίστηκε η αποκλειστική, ανεπανάληπτη σχεδίαση. Το μοναδικό MINI στη συνέχεια θα δημοπρατηθεί μέσω του eBay (
www.ebay.at) σε όλο τον κόσμο, από τις 5 έως τις 15 Ιουνίου. Όπως κάθε χρόνο, οι εισπράξεις θα διατεθούν στο Live Ball.








«
Είναι ιδιαίτερα απολαυστικό να δανείζουμε τη μοναδική ταυτότητα της μάρκας μας στο MINI Clubman. Το νέο σχήμα θυμίζει το παλιό Αγγλικό Mini police van από το οποίο εμπνευστήκαμε για να δημιουργήσουμε ένα εσωτερικό σε στυλ Agent Provocateur που σου δημιουργεί την επιθυμία να σε ‘κλείσουν μέσα’! Ένα κλασικό αλλά αποκλειστικό εξωτερικό με το χαρακτηριστικό ροζ και μαύρο της Agent Provocateur, σε συνδυασμό με το ροζ φλας της σειρήνας και το εσωτερικό…..το πιο σαγηνευτικό κελί φυλακής με χειροπέδες, μαύρα παράθυρα και σιδερένιες μπάρες!



Γνωρίζοντας ότι το μακρύ χέρι του νόμου χρειάζεται πλούσιο χώρο για την ανάκριση ενός κρατούμενου, εφοδιάσαμε το δικό μας αστυνομικό αυτοκίνητο Agent Provocateur με πλήρως καθίσματα και χειροπέδες για την εγκληματολογική έρευνα.




Ντυμένο με δερμάτινα καθίσματα και εξοπλισμένο με ειδικούς χώρους για το note pad και ένα στυλό, το Agent Provocateur MINI police van είναι το τέλειο περιπολικό αυτοκίνητο για έλεγχο στοιχείων των παραβατών του νόμου …» σχολιάζει ο Joseph Corre.



“Landing on Planet Life Ball” – με αυτό το motto, το Life Ball πραγματοποίησε με τους καλεσμένους του ένα ταξίδι στο χρόνο, όπου αναδείχτηκαν οι γέφυρες μεταξύ θεωρητικά ξένων πολιτισμών, οι οποίοι στην πραγματικότητα συνυπάρχουν και οι ατέλειωτες ευκαιρίες κοινωνικής συνύπαρξης. Το 2008, η ΜΙΝΙ υποστήριξε και πάλι το Life Ball – για όγδοη συνεχόμενη φορά. Η μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση για το AIDS στην Ευρώπη, είναι η ιδανική πλατφόρμα για να υπογραμμιστεί η κοινωνικοπολιτική δέσμευση του ΜΙΝΙ. Μέχρι τώρα, τα “Life Ball MINI” μεταμορφωμένα από διάσημα ονόματα από το χώρο της μόδας, όπως οι Missoni, Ferre και Versace, έχουν συγκεντρώσει έσοδα συνολικής αξίας 260.000 Ευρώ.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα