Μην τα χάσετε

 

 

Athens Food Market: 7+4 εστιατόρια σε μια πλατεία για 15 μέρες

 
 
Το πρώτο 1ο Fix Athens Food Market ξεκινάει την Πέμπτη. Ποια είναι τα εστιατόρια και οι εταιρείες που συμμετέχουν
 

Για όσους οι Γιορτές είναι και γαστρονομική εμπειρία, από αύριο Πέμπτη και μέχρι το τέλος του χρόνου το 1ο Fix Athens Food Market φιλοδοξεί να αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό. Η Πλατεία Κοτζιά, απέναντι από το Δημαρχείο της Αθήνας, θα μεταμορφωθεί σε ένα χωριό γεύσεων, καθώς εκεί για 15 ημέρες θα λειτουργούν 7 pop up "καντίνες" από γνωστά εστιατόρια την Αθήνας, ενώ τις δικές τους γεύσεις θα μας προτείνουν και μεγάλες εταιρείες τροφίμων.

 

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο 1ο Fix Athens Food Market είναι τα Food Mafia, Po'Boys, Cinco, Polly Maggoo, La Pantera Negra, mama Roux και Ψαράδες. Τα συγκεκριμένα εστιατόρια θα δώσουν τη  δυνατότητα στους επισκέπτες να δοκιμάσουν δημιουργίες των σεφ τους σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές (σ.σ. πρόκειται για συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και της Liberty) σε αρκετές περιπτώσεις τα πιάτα θα προσφέρονται στη μισή τιμή από αυτή που μπορεί να τα απολαύσει κάποιος στους μόνιμους χώρους των εστιατορίων. Στα θετικά επίσης ότι δεν θα υπάρχει εισιτήριο εισόδου στην εκδήλωση.

Παράλληλα με καντίνες και περίπτερα θα συμμετάσχουν και εταιρείες τροφίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του news247 γευστικές προτάσεις από την Ασία θα προτείνει η Knorr, της sauce της σε burger, και όχι μόνο, η Hellman's, η Μέλισσα θα φτιάξει τις μακαρονάδες των Χριστουγέννων. Παράλληλα θα λειτουργεί μπυραρία από την FIX, όπου μαζί με το Ζαγόρι και την Green Cola "έχουν αναλάβει" να δροσίσουν τους επισκέπτες και η Lipton να τους ζεστάνει με τα ροφήματά της.

Το 1ο FIX Athens Food Market ανοίγει τις πόρτες του την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και καθημερινές θα λειτουργεί από τις 17:00 έως τις 22:00, Σάββατο 17, Κυριακή 18, Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τα μεσάνυχτα. Τις Παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από τις 11:00 έως τις 16:00 ενώ ανήμερα τα Χριστούγεννα και στις 26 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστά.

Το 1ο FIX Athens Food Market εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER