Μην τα χάσετε

 

 

Νέα κορυφαία διάκριση για τα Navarino Icons

 
 
Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons ανακηρύχθηκε ως Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο για το 2016
 

Η πολυβραβευμένη σειρά προϊόντων Navarino Icons, η οποία αποτελείται από παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα παραγωγής της Costa Navarino, πέτυχε μια ακόμα σημαντική διάκριση, ανάμεσα στα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα παγκοσμίως.

 

ο Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons (EVOO) ανακηρύχθηκε ως EVOO της χρονιάς για το 2016 στην παγκόσμια κατάταξη ελαιόλαδου World Ranking Extra Virgin Olive Oil.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons επίσης καταλαμβάνει την 5 θέση και το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons την 20 θέση ανάμεσα σε 92 διεθνή εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα στη λίστα με τα Καλύτερα Ελαιόλαδα Κορωνέϊκης ποικιλίας του 2016.

Το EVOO World Ranking, το σημαντικότερο παγκόσμιο σύστημα κατάταξης, δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη και προβολή των καλύτερων εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων παγκοσμίως.

Συνεχίζοντας την παράδοση 4.000 ετών στην παραγωγή ελαιόλαδου στην Πελοπόννησο, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Navarino Icons παράγεται από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino, ενώ ο καρπός τους συλλέγεται χωρίς μηχανική παρέμβαση με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.navarinoicons.com ή ακολουθήστε τα Navarino Icons στο Facebook, Twitter και Instagram.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER