Μην τα χάσετε

 

 

Τα Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης δημιουργούν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τις πιο #glikesistoriesagapis

 
 
Στις 14 Φεβρουαρίου δεν γιορτάζουμε μόνο τον έρωτα αλλά και την αγάπη. Και αγάπη σημαίνει μοίρασμα, αφοσίωση, πίστη, φροντίδα… Αγάπη είναι οι γλυκές ιστορίες που δημιουργείς καθημερινά με τους αγαπημένους σου.
 

Για κάθε μία από αυτές τις ξεχωριστές ιστορίες αγάπης, δημιουργήσαμε στα ανοιχτά μας εργαστήρια,γλυκές καρδιές γεμάτες σοκολάτα, ανάμεικτες με βανίλια, αλλά και κλασικές, με έμπνευση το εικονικό μας μιλφέιγ.

 

Όλες για να δώσουν το πιο απολαυστικό μήνυμα αγάπης στα αγαπημένα μας πρόσωπα, δημιουργημένο μόνο με τα καλύτερα υλικά μας.

Επιλέξτε λοιπόν να ζήσετε τη δική σας ιστορία αγάπης με μια τούρτα- καρδιά από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΊΔΗΣ, ντυμένη με λευκή ζαχαρόπαστα, γεμάτη από μους σοκολάτα και βανίλια ή με μια λαχταριστή Ferrero. Κάντε την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά με μία κατακόκκινη καρδιά φράουλα-σοκολάτα ή με την υπέροχη, νέα γεύση μας σοκολάτα-chili που ιντριγκάρει ακόμα και τους πιο ανήσυχους ουρανίσκους. Ξυπνήστε τους με ένα τραγανό μπισκότο σε σχήμα καρδιάς ή διασκεδάστε τους με ένα γλειφιτζούρι καρδούλα που θα ζήλευαν μικροί και μεγάλοι.

 

Αν η αγάπη σας όμως έχει ιστορία, θεμελιώστε την πάνω από μια κλασική Πάβλοβα ή στα χίλια τραγανά φύλλα του αξεπέραστου μιλφέιγ μας επιλέγοντας το σε σχήμα καρδιάς και σε γεύση κλασσική ή σοκολάτα.

 

Αυτή την χρονιά, τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ δίνουν την πιο γλυκιά γεύση στην γιορτή του έρωτα.

Ας είναι η Ημέρα των Ερωτευμένων, η αφορμή για να ξεκινήσουν ή να απογειωθούν οι πιο #glikesistoriesagapis.

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER