Μην τα χάσετε

 

 

Επτά πλούσια ένθετα αυτή την Κυριακή με το ΕΘΝΟΣ

 
 
Το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής κυκλοφορεί στις 17 Δεκεμβρίου με συνολικά επτά πλούσια ένθετα για ολόκληρη την οικογένεια.
 

Αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου το ΕΘΝΟΣ έρχεται στα χέρια σας με επτά πλούσια ένθετα. Μη χάσετε την Ημερησία με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά, το TV ΕΘΝΟΣ, το ένθετο LIFE για τον σύγχρονο τρόπο ζωής, το ένθετο για το αυτοκίνητο, ειδικό ένθετο για τον πολιτισμό αλλά και τα ταξίδια.

Μαζί και το ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ με σταυρόλεξα για όλη την οικογένεια.

 

Όλα τα ένθετα έρχονται με το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ!

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η εφημερίδα με όλες τις εξελίξεις στην οικονομική και επιχειρηματική αγορά κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με όλα τα νέα για το νέο γύρο εθελούσιας εξόδου στις τράπεζες και τις συρρίκνωσης των καταστημάτων αλλά και τα τέσσερα μεγάλα πρότζεκτ που μεταμορφώνουν την Αλεξανδρούπολη.

 

ΤV EΘΝΟΣ

Το αγαπημένο περιοδικό με το αναλυτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα της εβδομάδας φιλοξενεί αυτή την Κυριακή τον παρουσιαστή του "Nomads" Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον πρωταγωνιστή του "Έλα στη θέση μου" Μαρίνο Κόνσολο αλλά και τον τηλεοπτικό μάγειρα Βασίλη Καλλίδη.

 

LIFE

Το ειδικό ένθετο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα την Κάτια Δανδουλάκη.  Μαζί κυκλοφορούν ειδικά θέματα για τη μόδα, τη ψυχολογία, τη διατροφή, το fitness, την επιστήμη αλλά και θέμα για τον θαυμαστό κόσμο του εγκεφάλου.

 

ΤΑΞΙΔΙ

Το ειδικό ένθετο με προτάσεις για τις πιο ωραίες αποδράσεις από την καθημερινότητα, μας ταξιδεύει στον "Μύλο των Ξωτικών" στα Τρίκαλα, στην χριστουγεννιάτικη "Ονειρούπολη" της Δράμας και στα Ιωάννινα τα οποία είναι φέτος πιο εορταστικά από ποτέ!

 

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο, βιβλίο, μουσική, κινηματογράφος και ό,τι αφορά τις τέχνες σε ένα πλούσιο ένθετο 16 σελίδων. Αυτή την Κυριακή έρχεται με συνέντευξη του “εθνικού μας παραμυθά” Ευγένιου Τριβιζά. Μαζί οι επιλογές των καλύτερων παιδικών θεατρικών παραστάσεων αλλά και αφιέρωμα στο παιδικό σινεμά.

 

ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ

Επίκαιρα, σύγχρονα και διασκεδαστικά σταυρόλεξα για ολόκληρη την οικογένεια! Στο "ΕΘΝΟΣ ΛΕΞΕΙΣ" θα βρείτε μεταξύ άλλων σκανδιναβικά, κλασικά, αμερικάνικα διαγράμματα, κρυπτογραφικά Sudokou σε μία πλούσια έκδοση 52 σελίδων.

 

ΑUTO

Το πόδι στο γκάζι και αυτή την Κυριακή με θέμα για τον τουρισμό που οδηγεί σε ανοδική τροχιά τις πωλήσεις ΙΧ. Ακόμα: Κia Sportage με ευρωπαϊκό αέρα και ανταγωνιστική τιμή αλλά McLaren Senna, το υπεραυτοκίνητο που είναι αφιερωμένο στον Βραζιλιάνο θεό της F1.

 

 

Επιλέξτε το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής στην έκδοση των 2 ευρώ η οποία περιέχει:

 

Κάθε Κυριακή πάρτε το Έθνος στα χέρια σας.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER