Μην τα χάσετε

 

 

Κανονικά η μετάδοση του Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

 
 
Οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού και της NOVA κατέληξαν σε συμφωνία, έτσι το ματς με τον Λεβαδειακό θα μεταδοθεί κανονικά. Διαψεύδει το συνδρομητικό για διαπραγμάτευση με το "τριφύλλι"
 

Οι διαβουλεύσεις για να αποφευχθεί η ολομέτωπη σύγκρουση του Παναθηναϊκού με τη Nova, είχαν αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ συνομίλησαν  με τα διευθυντικά στελέχη του συνδρομητικού και βρήκαν μία συμβιβαστική λύση, ώστε να επιτραπεί η μετάδοση του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό.

 

Η Nova λοιπόν θα καταβάλλει περίπου 400.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (30/01), εξοφλώντας ένα μέρος από την οφειλή της. Έτσι οι "πράσινοι' έδωσαν το πράσινο φως για τη μετάδοση του αγώνα που ξεκινά στις 15:00.

Πάντως το συνδρομητικό κανάλι διέψευσε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση με τον Παναθηναϊκό σε ανακοίνωση που εξέδωσε: "Σε σχέση με δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών περί δήθεν συμφωνίας για μετάδοση του αγωνα Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά οποιαδήποτε διαπραγμάτευση ή συμφωνία ή επικοινωνία με τους διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μόνη συμφωνία που υπήρξε ήταν αυτή με τη διοίκηση του συνεταιρισμού της  Super League ως μοναδικό αντισυμβαλλόμενο της,  για το ζήτημα της παρακράτησης της ρήτρας η οποια επικυρώθηκε απο το ΔΣ του συνεταιρισμου την Παρασκευή 27/1/2017.

Κάθε άλλη πληροφορία που διαδίδεται στο διαδίκτυο ειναι αναληθής, εξυπηρετεί προφανώς άλλους σκοπούς και η Nova επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της".

Πηγή: sport24

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER