Μην τα χάσετε

 

 

Nova για κεντρική διαχείριση και ΠΑΟ: Έχουμε τηρήσει όλες τις υποχρεώσεις μας

 
 
Η Nova απάντησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που είχε στείλει εξώδικο για" μη καταβολή των οφειλομένων", και με ανακοίνωσή της επεσήμανε ότι έχει τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες οικονομικές υποχρεώσεις της προς τη Super League
 

Προ ημερών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό με ανακοίνωση της ότι θα κινηθεί νομικά κατά της "NOVA" για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα προς την Super League και κατά συνέπεια το μερίδιο των χρημάτων που αντιστοιχεί στους πράσινους.

 

Ακολούθως έκανε πράξη την απειλή της και έστειλε εξώδικο στην Super League για τα χρήματα που δεν έχει πάρει ακόμα από τη NOVA και τα οποία έπρεπε να δοθούν στις ομάδες από τις 15 Ιανουαρίου.

Το συνδρομητικό κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση και απάντησε στο "τριφύλλι", υποστηρίζοντας ότι έχει τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες οικονομικές υποχρεώσεις της προς τη Super League.

Η ανακοίνωση: "Σχετικά με πληθώρα δηλώσεων, έντονη παραφιλολογία και αρθρογραφία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες, αναφορικά με τις αιτιάσεις του Παναθηναϊκού απέναντι στον συνεταιρισμό της Super League, οι οποίες επεκτείνονται και στο θέμα των οικονομικών συναλλαγών με τη Nova, το μοναδικό χρηματοδότη του συνεταιρισμού, από τη Nova επισήμαιναν τα εξής:

1. Η Nova έχει συνάψει σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων με τον συνεταιρισμό της Super League και όχι με την κάθε ΠΑΕ ξεχωριστά. Όλες οι ΠΑΕ έχουν μεταβιβάσει στη Super League τα δικαιώματά τους. Οι υποχρεώσεις που γεννιούνται εκατέρωθεν από αυτή τη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Δικαιωμάτων αφορούν αποκλειστικά τη Nova και τον συνεταιρισμό της Super League.

2. Είναι κοινά αποδεκτό ότι η Nova, έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό, όχι μόνο από τη μείωση της εμπορικότητας του ποδοσφαιρικού προϊόντος της Super League, αλλά και ειδικότερα από την μη έγκαιρη έναρξη του τρέχοντος πρωταθλήματος τον Αύγουστο του 2016. Όμως, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να βρεθούν κοινά αποδεκτές λύσεις προς όφελος όλων των εμπλεκομένων, η Nova δεν έχει ακόμα προβεί στην παρακράτηση των συμβατικά προβλεπόμενων ποινικών ρητρών και βρίσκεται σε καλόπιστες συζητήσεις με τη νέα διοίκηση του συνεταιρισμού της Super League, για ένα σύνολο από θέματα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και ενδυνάμωσης της εμπορικότητας του πρωταθλήματος.

3. Η Nova από την αρχή της σεζόν, έχει ήδη τηρήσει όλες τις προβλεπόμενες οικονομικές υποχρεώσεις της προς τη Super League, παρά την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος και τη ζημία που υπέστη. Η κατανομή αυτών των χρημάτων μεταξύ των 16 ομάδων του συνεταιρισμού της Super League, δεν καθορίζεται από τη Nova, αλλά αποκλειστικά και μόνο από τις 16 ΠΑΕ που αποτελούν τον συνεταιρισμό.

4. Οτιδήποτε άλλο γράφεται και λέγεται πέραν των ανωτέρω, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αναπαράγεται τεχνηέντως για την εξυπηρέτηση άλλων σκοπών.

Η Nova, ο μόνος σταθερός επενδυτής του Ελληνικού Ποδοσφαίρου την τελευταία 20ετία, θα λάβει κάθε νόμιμο μέτρο προκειμένου να προστατέψει την εταιρική της φήμη, τα συμφέροντα της και όλα τα δικαιώματα της, που προκύπτουν από τη σύμβαση με τον συνεταιρισμό της Super League".

ΠΗΓΗ: sport24.gr

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER