Μην τα χάσετε

 

 

Ο SPORT24 Radio 103,3 'Παίζει Δυνατά' και στην Κύπρο

 
 
Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο digital media στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη στρατηγική της συνεργασία με την ALFA MEDIA SERVICES
 

Το πρόγραμμα του Sport24 Radio μεταδίδεται από την 1η Δεκεμβρίου καθημερινά και αποκλειστικά στην Κύπρο από τη συχνότητα των 104 FM. Η νέα αυτή συνεργασία είναι αποτέλεσμα της περαιτέρω ανάπτυξης του ομίλου της 24MEDIA στο χώρο του ραδιοφώνου και έχει στόχο την επέκταση του brand σε μεγαλύτερο κοινό.

 

Η ALFA MEDIA SERVICES LTD, η οποία στελεχώνει τα τελευταία χρόνια τέσσερα Μ.Μ.Ε., συμπεριλαμβανομένου του Supersport F.M. 104, κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο, ενώ παράλληλα υπόσχεται να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανανεωμένη για να ικανοποιήσει όλους όσοι την εμπιστεύονται. Ο Supersport F.M. 104 είναι ο πρώτος παγκύπριος αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός. Από το Σεπτέμβριο του 2004 μέχρι σήμερα έχει αγκαλιαστεί από χιλιάδες ακροατές που συντονίζονται καθημερινά για να έχουν άμεση και έγκαιρη ενημέρωση, καθώς επίσης και για να παρακολουθήσουν απευθείας την εξέλιξη όλων των αγώνων σε Κύπρο, Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Η 24MEDIA είναι το μεγαλύτερο, και συνεχώς αναπτυσσόμενο, δίκτυο Digital Media στην Ελλάδα, που διαχειρίζεται περισσότερα από 15 premium brands τα οποία ενώνουν τους χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες. Παράγει και διανέμει υψηλής αξίας ηλεκτρονική δημοσιογραφία, με συνεχή καινοτομία στη διαφήμιση των brands, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Το δίκτυο της 24MEDIA περιλαμβάνει τα παρακάτω brands: Sport24.gr, Contra.gr, Huffingtonpost.gr, News247.gr, Oneman.gr, Ladylike.gr, Mixanitouxronou.gr, Deltiokairou.gr, Redplanet.gr, Prasinanea.gr, Olapaok.gr, Techgear.gr, iPhonehellas.gr, DPGR.gr, Macuser.gr, Sportkit.gr & Sport24 Radio 103.3.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER