Μην τα χάσετε

 

 

Παππάς: Τα χρήματα της πρώτης δόσης για τις άδειες θα επιστραφούν

 
 
Από την Πάτρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι με τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ θα δρομολογηθεί η επιστροφή των χρημάτων που κατέβαλαν οι υπερθεματιστές του διαγωνισμού
 

Στο ζήτημα επιστροφής των χρημάτων της πρώτης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες αναφέρθηκε εκ νέου ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και Μέσων Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα.

 

Ο κ. Παππάς επιβεβαίωσε, ότι τα χρήματα της πρώτης δόσης για τις άδειες θα επιστραφούν, αναφερόμενος στην απόφαση του ΣτΕ που έκρινε τον σχετικό νόμο για την διενέργεια του διαγωνισμού, αντισυνταγματικό.

"Τα χρήματα της πρώτης δόσης για τις τηλεοπτικές άδειες με τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ -γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι νομικά για να κινηθούμε- θα επιστραφούν", είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, από την αρχή του Ιανουαρίου του 2015 μέχρι τώρα, έχουν εισπραχθεί περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ από το τέλος χρήσης συχνοτήτων και τον φόρο διαφήμισης.

"Δεν αναμέναμε τα ωσαννά κάποιων ούτε τα διαπραγματευθήκαμε. Κάναμε το χρέος μας και συνεχίζουμε", σημείωσε.

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην υπόθεση των περιφερειακών μέσων τονίζοντας ότι είναι προτεραιότητα της κυβέρνησης να στηρίξει τα μέσα ενημέρωσης της επαρχίας.

 

 
Περισσότερα: Τηλεοπτικές άδειες

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER