Μην τα χάσετε

 

 

Σεισμός: Ανακοίνωση για τα πλάνα από τη Λέσβο εξέδωσε ο ΣΚΑΙ

 
 
Ο τηλεοπτικός σταθμός παίρνει θέση μετά τα σχόλια χρηστών στα social media, αναφορικά με πλάνα αρχείου από το σεισμό της Λέσβου λίγο μετά τη σεισμική δόνηση στην Αττική
 

Ισχυρή σεισμική δόνηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Αττική, με αποτέλεσμα οι τηλεοπτικοί σταθμοί να διακόψουν το πρόγραμμά τους προκειμένου να μεταδώσουν πληροφορίες για το σεισμό. Μεταξύ αυτών και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, που κατά το έκτακτο δελτίο προέβαλε πλάνα αρχείου στα οποία παρουσιάζονταν τα συντρίμμια κατοικιών από τον σεισμό του καλοκαιριού στη Λέσβο. Το λάθος αυτό πυροδότησε αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς προκαλούνταν σύγχυση στους τηλεθεατές.

Έπειτα από το συμβάν, το κανάλι αποφάσισε με ανακοίνωσή του να σχολιάσει την επιλογή, την οποία και απέδωσε σε ανθρώπινο λάθος. "Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

 

Το δημοσιογραφικό και τεχνικό δυναμικό του ΣΚΑΪ μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό στην Αττική ενεργοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να ενημερώσει υπεύθυνα τους τηλεθεατές και ακροατές του σταθμού.

Με συνεχή ενημέρωση στο ραδιόφωνο και το διαδίκτυο και έκτακτο δελτίο ειδήσεων στην τηλεόραση, μόλις είχε τα επίσημα στοιχεία του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου πληροφόρησε τους τηλεθεατές με τη βοήθεια του προέδρου του ΟΑΣΠ κ. Ευθύμιου Λέκκα.

Κατά τη διάρκεια του έκτακτου δελτίου, από ανθρώπινο λάθος, προβλήθηκαν ημερήσια πλάνα αρχείου διάρκειας 30 δευτερολέπτων από τον πρόσφατο σεισμό της Λέσβου, με εμφανή την ένδειξη πλάνα αρχείου, που ωστόσο πιθανόν να δημιούργησαν σύγχυση σε μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τα πλάνα αποσύρθηκαν άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτή η αστοχία.

Ο ΣΚΑΪ ευχαριστεί το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του, αλλά και την καλόπιστη κριτική και συνεχίζει να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.

 
Περισσότερα: Σεισμός

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER