Μην τα χάσετε

 

 

Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ

 
 
Κρίσιμη αναμένεται να είναι η συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτη. Το νέο "ραντεβού" ορίστηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ, Νίκο Σακελλαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο
 

Το απόγευμα της Τρίτης θα διασκεφθεί εκ νέου η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

 

Το νέο "ραντεβού" ορίστηκε από τον πρόεδρο του ΣτΕ, Νίκο Σακελλαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Κι αυτό γιατί η διάσκεψη της περασμένης Παρασκευής ολοκληρώθηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση επί του παραδεκτού και του βάσιμου των προσφυγών των τηλεοπτικών σταθμών. Έτσι πλέον αναμένεται η σχετική ψηφοφορία αύριο.

Την ίδια ώρα, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων έχουν καταθέσει οι τηλεοπτικοί σταθμοί   Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και η  Κυπριακή εταιρεία  «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων Βαρδινογιάννη. Οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων, ενώ υποστηρίζεται ότι έγινε προσπάθεια από διαγωνιζόμενο να ανέβει όσο μπορεί το τίμημα των αδειών.          

 
Περισσότερα: Τηλεοπτικές άδειες

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER