Novartis: 11ωρη κατάθεση Στουρνάρα στον Άρειο Πάγο, αποχώρησε χωρίς δηλώσεις

Novartis: 11ωρη κατάθεση Στουρνάρα στον Άρειο Πάγο, αποχώρησε χωρίς δηλώσεις
Γιάννης Στουρνάρας Eurokinissi

Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά, που προσήλθε στο γραφείο της κ. Αλεβιζοπούλου. Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.

Έντεκα ώρες διήρκεσε η κατάθεση του πρώην υπουργού Οικονομικών και διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Γιάννη Στουρνάρα στην ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του νόμου περί ευθύνης υπουργών, Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, μετά την άσκηση από τη Βουλή της ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ειδικότερα, ο κ. Στουρνάρας είναι το πέμπτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά, που προσήλθε στο γραφείο της κυρίας Αλεβιζοπούλου και κατέθεσε για την υπόθεση της Novartis, καθώς προηγήθηκαν οι καταθέσεις του πρώην πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, του πρώην υπουργού και βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Λοβέρδου, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην υπουργού Υγείας και πρώην Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Και τα πέντε αυτά πολιτικά πρόσωπα που έως σήμερα έχουν προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο για την υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας, έχουν καταθέσει κατά το παρελθόν σχετικές μηνύσεις αναφορικά με την υπόθεση αυτή.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, κατά την έξοδό του από το Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Στουρνάρας δε θέλησε να προβεί σε δηλώσεις.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα