Αγορά αεροπορικών εισιτηρίων με μετρητά στα ελληνικά αεροδρόμια από τη Ryanair

Αγορά αεροπορικών εισιτηρίων με μετρητά στα ελληνικά αεροδρόμια από τη Ryanair

Η Ryanair παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες που διαθέτουν ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς τη δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια με μετρητά από τα ελληνικά αεροδρόμια

Τη δυνατότητα αγοράς αεροπορικών της εισιτηρίων με μετρητά στα ελληνικά αεροδρόμια, δίνει για τους Έλληνες πολίτες η Ryanair.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «οι πελάτες με ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγω των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουνε τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια”.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Έλληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό.

“Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές” καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα