Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αυστηρή προθεσμία μιας εβδομάδας στην Ελλάδα από το Euro Working Group. Συμφωνία... ή τίποτα

 
 
Δημοσιονομικό κενό, ΦΠΑ και ασφαλιστικό εξακολουθούν να χωρίζουν Αθήνα και δανειστές
 

Σκληρή διορία προς την ελληνική κυβέρνηση, μόλις επτά ημερών, θέτει το Euro Working Group, κλιμακώνοντας στον υπέρτατο βαθμό τις πιέσεις για την επίτευξη συμφωνίας.

 

Οι Ευρωπαίοι εταίροι επιχειρώντας να στήσουν πραγματικά στον... τοίχο την Ελλάδα, απέστειλαν αυστηρό τελεσίγραφο προς την Αθήνα πως έχει στη διάθεσή της μόλις μια εβδομάδα για να καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές.

Οι Ευρωπαίοι του Euro Working Group, που συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης το βράδυ της Πέμπτης, φορώντας το πιο σκληρό προσωπείο που διαθέτουν, δίνουν προθεσμία επτά ημερών για την επίτευξη της πολυπόθητης συμφωνίας.

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ή το αργότερο την Πέμπτη 4 του μηνός η Ελλάδα θα πρέπει να έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές, διαφορετικά θα χάσει τη στήριξη που λαμβάνει στο πλαίσιο του προγράμματος.

Να σημειωθεί εδώ ότι η Πέμπτη 4 Ιουνίου είναι η τελευταία μέρα πριν τη... στιγμή της αλήθειας για την κυβέρνηση, καθώς στις 5 Ιουνίου πρέπει να καταβάλλει τη δόση των 300 εκατ. προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δημοσιονομικό κενό, ΦΠΑ και ασφαλιστικό εξακολουθούν να χωρίζουν Αθήνα και δανειστές...

 
Περισσότερα: ΔΝΤ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER