Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Έκκληση Μοσκοβισί για μια 'συνολική' συμφωνία

 
 
"Τώρα χρειαζόμαστε όλους τους εταίρους να συνεργαστούν εποικοδομητικά", δήλωσε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ
 

Να καταλήξουν σε μια «συνολική» συμφωνία καλεί τους εταίρους της Ελλάδας ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί.

 

Σε συνέχεια της υιοθέτησης των προαπαιτούμενων από τη Βουλή των Ελλήνων και ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, ο Γάλλος επίτροπος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Γνωρίζω πόσο δύσκολο ήταν για την ελληνική κυβέρνηση και τη Βουλή να λάβουν αυτές τις αποφάσεις που μας φέρνουν ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».

«Τώρα χρειαζόμαστε όλους τους εταίρους να συνεργαστούν εποικοδομητικά προκειμένου να επιτευχθεί μια συνολική συμφωνία. Είναι ώρα να ανοίξει ένα καινούργιο και αισιόδοξο κεφάλαιο για την Ελλάδα», κατέληξε ο Μοσκοβισί.

Υπενθυμίζεται ότι από πλευράς Ελλάδας υπάρχει ικανοποίηση μεταξύ τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού να δηλώνουν ευχαριστημένοι τόσο για το βήμα που έγινε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας όσο και για τη μάχη των εντυπώσεων, που όπως υποστηρίζουν, κέρδισε ο Αλέξης Τσίπρας σε σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

(Φωτό: AP Photo/Virginia Mayo)

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER