Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Επιμένει σε σκληρή στάση το ΔΝΤ

 
 
Είναι πολύ νωρίς για συμφωνία σημειώνει το Ταμείο το οποίο προειδοποιεί πως ακόμη απαιτείται αρκετή δουλειά ώστε να γεφυρωθούν οι διαφορές
 

Αν και το Ταμείο ανακοίνωσε, μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup, ότι επιστρέφει η αποστολή του υπό την κ. Ντέλια Βελκουλέσκου, κρατά σκληρή στάση σημειώνοντας ότι θα απαιτηθεί μεγαλύτερη πρόοδος για να γεφυρωθούν οι διαφορές.

 

“Χαιρετίζουμε την πρόοδο που σημείωσαν οι ελληνικές αρχές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των Θεσμών σε βασικούς τομείς. Σε αυτή τη βάση, έχουμε συμφωνήσει να στείλει την Αποστολή (στην Αθήνα)” αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: “Θα απαιτηθεί μεγαλύτερη πρόοδος για να γεφυρωθούν οι διαφορές σε άλλα σημαντικά ζητήματα, και είναι πολύ νωρίς για να προβούμε σε εικασίες σχετικά με την προοπτική για την επίτευξη συμφωνίας staff agreement)κατά τη διάρκεια αυτής της Αποστολής”. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Μιχάλη Ιγνατίου, οι θέσεις του ΔΝΤ δεν άλλαξαν ούτε στη σημερινή συνεδρίαση και αυτό κατέστησε σαφές ο διευθυντής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Πολ Τόμσεν που παραβρέθηκε στο Eurogroup με την κ. Βελκουλέσκου.

 
Περισσότερα: Eurogroup, ΔΝΤ

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER