Black Friday 2017: Πόσες ημέρες έμειναν για τις μεγαλύτερες προσφορές του χρόνου

Black Friday 2017: Πόσες ημέρες έμειναν για τις μεγαλύτερες προσφορές του χρόνου

Αν και οι εκπτώσεις βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη καλό είναι για κάποιες κατηγορίες οι καταναλωτές να περιμένουν την Black Friday λίγες εβδομάδες ακόμη

Από τις ουρές για τις ηλεκτρονικές κάρτες των συγκοινωνιών στις ουρές του Black Friday θα στηθούν ξανά όσοι  θέλουν να αγοράσουν ακόμη και σε “σκοτωμένες” τιμές  προϊόντα την ημερομηνία που καθιερώθηκε να σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου στις ΗΠΑ αλλά κατάφερε να γίνει παγκόσμια εμπορική “γιορτή” σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

Φέτος η Black Friday “πέφτει” στις 24 Νοεμβρίου (σ.σ. πάντοτε η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε έτους) και αναμένεται να δοθεί μάχη καθώς είναι η τελευταία ευκαιρία για μαζικές πωλήσεις σε κλάδους όπως τα ηλεκτρικά και τα προϊόντα τεχνολογίας.

Οι περισσότερες εταιρείες κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να πραγματοποιηθούν και οι υψηλότεροι τζίροι σε μία αλυσίδα. Πρόσφατα ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος, Ανδρέας Αθανασόπουλος,
σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος στον Πειραιά είχε αναφέρει ότι η εταιρεία θα κρατήσει χαμηλούς τόνους στην Black Friday εκτός και αν “προκληθεί” όπως έγινε και πέρυσι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να απαντήσει με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές.

Αξίζει να αναφερθεί λίγες μέρες μετά το Black Friday, και συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα έχουμε ξανά προσφορές αυτή την φορά στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικου Εμπορίου που διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου GR.EC.A.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα