Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Αυτές είναι οι εταιρείες που φιλοξενούν τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

 
 
Αναρωτιέστε πού εργάζονται οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη; Τι δείχνει νέα έρευνα
 

Κατά τη διάρκεια του 2016, ο πλανήτης θα φιλοξενήσει 2.188 δισεκατομμυριούχους, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Hurun, μιας εταιρείας στη Σαγκάη που δημοσιεύει την ετήσια λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

 

Όπως αποδείχθηκε, ορισμένες εταιρείες διαθέτουν περισσότερους δισεκατομμυριούχους στις τάξεις του προσωπικού τους σε σχέση με άλλες. Φυσικά, κάποιες από αυτές τις εταιρείες διοικούνται από ισχυρές οικογένειες που έχουν πολλούς δισεκατομμυριούχους στο σόι τους.

Δείτε ποιες είναι οι εταιρείες με τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους στον κόσμο!

 

11. FACEBOOK

Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 5

Η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ιδρύθηκε το 2004 από τον σημερινό CEO της Μαρκ Ζούκερμπεργκ, τον Ντάστιν Μόσκοβιτζ, τον Εντουάρντο Σάβεριν, τον Άντριου ΜακΚόλουμ και τον Κρις Χότζις. Το 2015 ο κύκλος εργασιών του Facebook διαμορφώθηκε στα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

10. ESTéE LAUDER

Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 5

Η οικογένεια Lauder ελέγχει το 77% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας και διαθέτει εκτιμώμενη καθαρή αξία ύψους 16,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

 

9. HENNES & MAURITZ (Η&Μ)

Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 5

Η δημοφιλής εταιρεία ένδυσης ιδρύθηκε το 1947 από τον Έρλινγκ Πέρσον. Ο γιος του Στεφάν ανέλαβε καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου το 1998. Σήμερα κατέχει μερίδιο 28% και είναι πρόεδρος της εταιρείας, με διευθύνοντα σύμβουλο τον γιο του.

 

8. INFOSYS

Αριθμός δισεκατομμυριούχων: 5

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1981 από τους Dinesh, Gopalakrishnan, Narayanan Ramarao Nagavara Murthy, Nandan Μ Nilekani, Pandit Shrikant, και S. D. Shibulal. Η εταιρεία έκλεισε το 2015 με κύκλο εργασιών 8,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

 

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

 

Πηγή fortunegreece

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER