Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Η Emirates και η flydubai ανακοινώνουν τα πρώτα δρομολόγια κοινού κωδικού

 
 
Ανακαλύπτουμε τον κόσμο. Μαζί.
 

Μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η Emirates και η flydubai ανακοίνωσαν σήμερα ότι η Emirates θα επεκτείνει το δίκτυό της, εντάσσοντας σε αυτό 29 προορισμούς της flydubai σε τρεις ηπείρους.

 

Με την έναρξη της συνεργασίας, η Emirates θα έχει κοινούς κωδικούς σε 29 δρομολόγια που θα εκτελούνται από τη flydubai

Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους από τις 3 Οκτωβρίου για πτήσεις που θα πραγματοποιούνται  από τις 29 Οκτωβρίου και μετά

Φτάστε σε ακόμη περισσότερους προορισμούς εύκολα, συχνά, γρήγορα

Το νέο δίκτυο που προκύπτει από αυτή τη συνεργασία, μέσω του συστήματος κοινών κωδικών, θα προσφέρει στους επιβάτες μεγαλύτερη συχνότητα και ευκολότερη πρόσβαση σε ακόμη περισσότερους προορισμούς ανά τον κόσμο, με το πλεονέκτημα της απευθείας μεταφοράς των αποσκευών στον τελικό προορισμό. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 3 Οκτωβρίου μέσω του emirates.com, μέσω των κέντρων εξυπηρέτησης της Emirates ή των ταξιδιωτικών πρακτορείων, με τα δρομολόγια να ξεκινούν από τις 29 Οκτώβριου 2017.

Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Emirates Group και Πρόεδρος της flydubai, δήλωσε: “Είναι ένα σπουδαίο πρώτο βήμα ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα οφέλη αυτής της συνεργασίας στους επιβάτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η κάθε εταιρία, καθώς και μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και ευελιξία, όταν θα ταξιδεύουν μέσω Ντουμπάι. Αυτή είναι μόνο η αρχή ενώ, καθώς διευρύνουμε το δίκτυο συνεργασίας μας, τους επόμενους μήνες θα προσφέρουμε στους επιβάτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να ανακαλύψουν τον κόσμο.”

Σε όλη τη διάρκεια κάθε ταξιδιού, η Emirates και η flydubai θα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια εμπειρία που θα αντικατοπτρίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και των δύο εταιριών. Όταν η κράτηση θα γίνεται με κοινό κωδικό, οι επιβάτες της Emirates θα λαμβάνουν δωρεάν γεύματα, καθώς και  το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates σε πτήσεις που πραγματοποιούνται από τη flydubai τόσο στην Business, όσο και στην Οικονομική Θέση.

Στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι, το σημείο σύνδεσης των πτήσεων, η εμπειρία της μετεπιβίβασης γίνεται πιο ευχάριστη, ενώ με τη νέα συνεργασία οι επιβάτες μπορούν να επωφεληθούν από το μειωμένο ελάχιστο χρόνο σύνδεσης κατά 120 λεπτά μεταξύ της βάσης της Emirates στο Terminal 3 και της flydubai στο Terminal 2.

Η σημερινή ανακοίνωση είναι η πρώτη φάση μιας ευρείας συμφωνίας η οποία στο μέλλον πρόκειται να εντάξει επιπλέον συνδέσεις μεταξύ πόλεων, καθώς η συμφωνία κοινών κωδικών ολοένα διευρύνεται και τα δίκτυα και των δύο εταιριών βελτιστοποιούνται.

Ακόμη περισσότερα οφέλη για τακτικούς επιβάτες

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, τα μέλη της Emirates Skywards μπορούν να κερδίσουν μίλια Skywards και Skywards Tier σε πτήσεις κοινών κωδικών μέσω του υπάρχοντος προγράμματος Skywards mileage.

Εκτός από το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών της Emirates, τα Skywards Premium μέλη μπορούν ακόμη να επωφεληθούν με επιπλέον 20 κιλά (Platinum μέλη), 16 κιλά (Gold μέλη) και 12 κιλά αποσκευών (Silver μέλη) σε πτήσεις κοινών κωδικών που θα πραγματοποιούνται από flydubai.

Τα Silver, Gold και Platinum μέλη της Skywards που θα ταξιδέψουν σε πτήσεις κοινών κωδικών θα έχουν πρόσβαση στα Business Check-in counters της flydubai και θα λαμβάνουν ετικέτα προτεραιότητας αποσκευών.

Περισσότερα οφέλη για μέλη των προγραμμάτων τακτικών επιβατών των δύο εταιριών πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Οι προορισμοί των πτήσεων κοινών κωδικών της συνεργασίας Emirates και flydubai είναι οι παρακάτω:

Ασμάρα (Ερυθραία)

Βελιγράδι (Serbia)

Κίεβο (Ουκρανία)

Τζούμπα (Νότιο Σουδάν)

Κρασνοντάρ (Ρωσία)

Σαμάρα (Ρωσία)

Καζάν (Ρωσία)

Μινεράλνιε Βόντι (Ρωσία)

Οδησσός (Ουκρανία)

Πράγα (Τσεχία)

Ροστόφ επί του Ντον (Ρωσία)

Σαράγεβο (Βοσνία & Ερζεγοβίνη)

Σκόπια (ΠΓΔΜ)

Σόφια (Βουλγαρία)

Τιφλίδα (Γεωργία)

Κουβέιτ (Κουβέιτ)

Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)

Λάκναου (Ινδία)

Αβάζ (Ιράν)

Μπαντάρ Αμπάς (Ιράν)

Ισφαχάν (Ιράν)

Λαρ (Ιράν)

Σιράζ (Ιράν)

Νατζάφ (Ιράκ)

Μπισκέκ (Κιργισία)

Μουσκάτ (Oman)

Σαλάλα (Oman)

Γεκατερίνμπουργκ (Ρωσία)

Βουκουρέστι (Ρουμανία)

Σχετικά με την Emirates

Η Emirates ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1985 διαθέτοντας μόνο δύο αεροσκάφη. Σήμερα, διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους στόλους του κόσμου, αποτελούμενο αποκλειστικά από Airbus A380 και Boeing 777, προσφέροντας στους επιβάτες τις ανέσεις των υπερσύγχρονων, κορυφαίων αεροσκαφών ευρείας ατράκτου.

Η Emirates εμπνέει τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο με το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυό της, το πρωτοπόρο σύστημα ψυχαγωγίας που διαθέτει, την μοναδική κουζίνα που αντλεί την έμπνευσή της από τις γεύσεις του κόσμου και κορυφαίες υπηρεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το www.emirates.com.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σχετικά με την flydubai

Έχοντας ως βάση το Ντουμπάι, η flydubai έχει ως αποστολή να «καταργήσει» τα σύνορα για τους ταξιδιώτες, ενισχύοντας τη συνδεσιμότητα ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες, κατά μήκος του διεθνώς επεκτεινόμενου δικτύου της. Από το 2009, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία της, η flydubai:

Έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο περισσότερων από 90 προορισμών σε 44 χώρες.

Εισήγαγε 63 νέα δρομολόγια προς προορισμούς οι οποίοι προηγουμένως δεν συνδέονταν απευθείας με το Ντουμπάι ή δεν εξυπηρετούνταν από κάποιον εθνικό μεταφορέα των ΗΑΕ με βάση το Ντουμπάι.

Λειτουργεί ένα στόλο 58 αεροσκαφών Boeing 737-800 νέας γενιάς και θα παραλάβει περισσότερα από 100 νέα αεροσκάφη μέχρι το τέλος του 2023.

έλος, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία της flydubai ως μιας νέας αεροπορικής εταιρίας έχει ενισχύσει την οικονομική ανάπτυξη του Ντουμπάι, σε συμφωνία με το όραμα της κυβέρνησης του Ντουμπάι, δημιουργώντας τουριστικές και εμπορικές ροές σε προηγουμένως αναξιοποίητες αγορές.

Για τα τελευταία νέα της flydubai, μπορείτε να επισκεφθείτε το news.flydubai.com.

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER