Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

iPhone X: Το χρονικό ενός κακού ξεκινήματος

 
 
Οι λάθος υπολογισμοί και τα τεχνικά προβλήματα που επηρέασαν σημαντικά το λανσάρισμα του νέου smartphone της Apple.
 

*του Aaron Pressman

Αφότου επέμεινε με τον ίδιο εξωτερικό σχεδιασμό του iPhone για τρία χρόνια, η Apple τελικά …ανακάτεψε την τράπουλα το 2017 με ένα μοντέλο σχεδιασμένο εκ νέου. Σε σύγκριση με τα λιγότερο συναρπαστικά iPhone 8 και 8 Plus, το νέο iPhone X έχει καλύτερη οθόνη, καλύτερες κάμερες, και μια premium τιμή. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το λανσάρισμα του νέου προϊόντος δεν υπήρξε τόσο εύκολο και ομαλό όσο ήλπιζαν, ίσως, ο Tim Cook και η ομάδα του.

 

Ας δούμε τί πήγε στραβά…

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2017

Η Apple αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο να εξασφαλίσει μια επαρκή προσφορά νέων οθονών OLED από το κατασκευαστή τους, τη Samsung, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

 

8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Λίγες μέρες πριν την εκδήλωση παρουσίασης του νέου iPhone, η έκπληξη πάει …περίπατο όταν κάποιος διαρρέει ένα αντίγραφο του κινητού λογισμικού της εταιρείας. Ο κώδικας αποκαλύπτει ότι το premium μοντέλο θα ονομάζεται ‘iPhone X’, όχι ‘iPhone Edition’, ‘iPhone Pro’ ή ‘iPhone 10th Anniversary Special Edition’ (Ειδική έκδοση για τη 10η επέτειο του iPhone), όπως κάποιοι προέβλεπαν.

12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Η Apple αποκαλύπτει το φημολογούμενο premium μοντέλο με τιμή εκκίνησης τα 999 δολάρια – τιμή κατά 300 δολάρια μεγαλύτερη από το νέο βασικό iPhone 8. Ωστόσο, οι προπαραγγελίες δεν θα ξεκινήσουν παρά μόνο στα τέλη Οκτωβρίου με ημερομηνία παράδοσης στις 3 Νοεμβρίου. Και ο αντιπρόεδρος της Apple, Craig Federighi, συμμετέχει άθελά του σε μια ντροπιαστική αποτυχία της νέας λειτουργίας αναγνώρισης προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής. Η Apple δήλωσε αργότερα ότι το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά και η συγκεκριμένη λειτουργία είχε κλειδώσει αυτόματα λόγω λανθασμένου χειρισμού άλλων εργαζομένων της Apple.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

 
Περισσότερα: Fortunegreece

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER