Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

O Paul Holmes ανοίγει το εορταστικό διήμερο στα Ermis Awards 2016

 
 
Για μια ακόμα χρονιά οι σημαντικότεροι ομιλητές έρχονται στην Αθήνα
 

Μία από τις κορυφαίες μορφές της παγκόσμιας επικοινωνίας θα τιμήσει με την παρουσία του τα φετινά Ermis Awards. Μαζί του, πλήθος σπουδαίων ομιλητών πλαισιώνουν την ετήσια γιορτή της διαφήμισης καθιστώντας μια σημαντική εκδήλωση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Ο Paul Holmes, είναι εκδότης και Διευθύνων Σύμβουλος του The Holmes Group, που ίσως αποτελεί μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στο χώρο της επικοινωνίας. Για δεκαετίες συνεισφέρει σημαντικά με πρωτογενές ερευνητικό υλικό στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων μέσω του Holmes Report. Σε αυτό το πλαίσιο, έχει ιδρύσει και τον θεσμό των SABRE Awards, έναν παγκόσμιο βραβείο υψηλού κύρους που δίνεται σε τέσσερεις γεωγραφικές περιφέρειες ανάμεσα τους και αυτή της ΕΜΕΑ.

Εκτός από τον Paul Holmes, που έρχεται με πρωτοβουλία της WEBER SHANDWICK, στα Ermis 2016 θα βρεθούν ανάμεσα σε άλλους και οι κάτωθι ομιλητές:

George Achillia, Director of strategy στην Wipro Digital

Jacob Holst Mouritzen Director of Communication and Marketing, Mindshare Denmark.

Ghela Boskovich συνεργάτης της Streets Consulting, και Head of Fintech Partnerships στην Rainmaking, που ίδρυσε το StartupBootCamp. 

Artur Szatkowski Creative Technology Consultant, μέλος της Creative Tech & Innovation ομάδας της Hypermedia

Τα Ermis Awards, ο μοναδικός θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος και αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της διαφήμισης και επικοινωνίας στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Μαρτίου 2017 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Η προπώληση εισητηρίων θα ξεκινήσει σύντομα.

Περισσότερα για το θεσμό μπορείτε να βρείτε στο: www.ermisawards.gr

Χρυσός Χορηγός: 24Media

Χορηγός: Atcom

Υποστηρικτές: Musou, Pizza Hut, Brother & Brother, Χαιδεμένος, Math Studio, Nescafe

Χορηγοί Κλαδικής Επικοινωνίας: Adbusness & advertising.gr

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER