Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ryanair: Τα πάνω κάτω με μείωση δρομολογίων και αεροσκαφών

 
 
Μειώνει τον στόλο των αεροσκαφών της κατά 25 η Ryanair για την χειμερινή περίοδο ενώ μειώσεις θα υπάρξουν και σε δρομολόγια
 

Όλα δείχνουν ότι "η χειρότερη εβδομάδα" στην ιστορία της Ryanair δεν ήταν απλώς μία μπόρα αλλά η αρχή μίας καταιγίδας που θα συνεχισθεί τουλάχιστον για το ερχόμενο χειμώνα.

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας ενημερώνει ότι λόγω της επιβράδυνσης της ανάπτυξης την χειμερινή περίοδο (17 Νοεμβρίου - 18 Μαρτίου)  η Ryanair θα καθηλώσει 25 αεροσκάφη της. Σύμφωνα με την εταιρεία η κίνηση αυτή είναι αποτέλεσμα της χαμηλής ζήτησης καθώς για την χειμερινή περίοδο έχουν κάνει κρατήσεις στην Ryanair 400.000 λιγότεροι επιβάτες από ότι προσδοκούσε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετές πτήσεις της παρά τις απανωτές προσφορές έχουν μηδενικές κρατήσεις.

500.000 επιβάτες "στον αέρα"

Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα η Ryanair να κόψει έναν μεγάλο αριθμό πτήσεων από τον οποίο στο χειμερινό πρόγραμμα επηρεάζονται 500.000 επιβάτες. Όσοι είχαν προχωρήσει στην έκδοση εισιτηρίου πτήσης που δεν θα πραγματοποιηθεί λαμβάνουν την Τετάρτη ενημερωτικό email. Σε αυτό πέρα από τις αλλαγές που θα τεθούν σε εφαρμογή σε πέντε εβδομάδες και θα διαρκέσουν πέντε μήνες η Ryanair τους ενημερώνει και για εναλλακτικές πτήσεις ή τους προσφέρει την δυνατότητα πλήρους επιστροφής του εισιτηρίου.

Για να χρυσώσει το χάπι παράλληλα προσφέρει και ένα κουπόνι 40 ευρώ (80 εάν η πτήση ήταν με επιστροφή) για την αγορά υπηρεσιών από την Ryanair την χειμερινή περίοδο (Οκτώβριος - Μάρτιος 2018). Αντίστοιχο κουπόνι έχει προσφερθεί και τους επιβάτες που ήδη επηρεάζονται από την ακύρωση πτήσεων που έχει ανακοινωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.

Κόβονται πτήσεις και στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την κίνηση της Ryanair επηρεάζονται  πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού στην Ελλάδα.

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER