Original People

Original People

Άρπαξε την ευκαιρία να γίνεις ο Original του μήνα με έπαθλο τέσσερις ημέρες με Prive Party στη βίλα του Hugh Hefner! Διαβάστε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού

Κάνε τις επιλογές σου, γίνε εσύ ο/η Original του μήνα και κέρδισε δώρα εμπειρίας κάθε μήνα!  Τέλος, διεκδίκησε ένα 4ήμερο στο L.A. με Prive Party στο Playboy Mansion, παρέα με το Hugh Hefner και τα κουνελάκια του!

O διαγωνισμός θα διαρκέσει 4 μήνες. Κάθε μήνα σε περιμένει μία ή περισσότερες δοκιμασίες. Δέξου την πρόκληση να είσαι αυθεντικός, απλά ο εαυτός σου, κάνε τις επιλογές σου και η συμμετοχή σου θα πηγαίνει σε γενική ψηφοφορία.

Τρόπος συμμετοχής

Μπορείς να συμμετέχεις σε όποιον και σε όσους από τους 4 μήνες του διαγωνισμού θέλεις. Κάθε μηνιαία σου συμμετοχή είναι ανεξάρτητη και βαθμολογείται αυτοτελώς μέσα από τη διαδικασία ψηφοφορίας με likes.

Για κάθε μήνα έχεις δικαίωμα μίας και μοναδικής συμμετοχής.

Για κάθε μηνιαία συμμετοχή σου θα κερδίζεις πενήντα (50) Stoli Bonus Points. Ειδικότερα όμως το μήνα Σεπτέμβριο, ο συνολικός αριθμός Stoli Bonus Points που θα έχεις μαζέψει από τους προηγούμενους μήνες, είναι το σημείο εκκίνησης της βαθμολογίας σου για το μήνα αυτό.

Αν για παράδειγμα έχεις συμμετάσχει τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, τότε  θα έχεις μαζέψει 150 (3 x 50) Stoli Bonus Points, με τους οποίους θα ξεκινήσεις το Σεπτέμβρη.

Αν συμμετάσχεις και στον τελικό διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου, τότε μόλις ολοκληρώσεις τη συμμετοχή σου και εμφανιστείς στη λίστα ψηφοφορίας, ο αριθμός των Likes σου ξεκινάει από το νούμερο 200 (3×50+50 Stoli Bonus Points Σεπτεμβρίου).

Κάθε επιπλέον Like που γίνεται στη συγκεκριμένη συμμετοχή προστίθεται στο 200.

Νικητές

Στο τέλος κάθε μήνα ανακηρύσσονται 2 νικητές: Aυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes και ένας που θα αναδειχθεί έπειτα από κλήρωση που κερδίζουν τα μηνιαία δώρα εμπειρίας ενώ οι νικητές του Σεπτεμβρίου κερδίζουν το ταξίδι στο Los Angeles με το prive party στο Playboy mansion.

Ζήτησε τη βοήθεια των φίλων σου, μάζεψε όσα περισσότερα likes μπορείς και γίνε εσύ ο top original του μήνα για να ζήσεις μία πραγματικά original εμπειρία της επιλογής σου!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα