LOT Polish Airlines. Και πάλι στην Ελλάδα

LOT Polish Airlines. Και πάλι στην Ελλάδα

H πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT Polish Airlines επαναδραστηριοποιείται στην Ελλάδα

Επιστρέφει στην Ελλάδα η πολωνική αεροπορική εταιρεία LOT Polish Airlines, ξεκινώντας στις 2 Μαρτίου το απευθείας δρομολόγιο μεταξύ της Αθήνας και της Βαρσοβίας, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναδιάρθρωσής της.

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, η LOT θα εκτελεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα και οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα, θα έχουν πλέον πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της LOT, συμπεριλαμβανόμενου ολόκληρου του δικτύου της στην Ευρώπη, καθώς και προορισμών στη Βόρειο Αμερική και στην Ασία. Οι πτήσεις προς τη Βαρσοβία θα αναχωρούν στις 04:25 και, για την επιστροφή στην Αθήνα, θα αναχωρούν στις 22:00 το βράδυ.

“Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι όσο και για το ταξίδι αναψυχής, που καταγράφει αυξημένο αριθμό επιβατών” ανέφερε ο Adrian Kubicki, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της LOT.

Επιπλέον, εκτός από την Αθήνα, η LOT ξεκίνησε και αρκετά ακόμη δρομολόγια, όπως το Λουξεμβούργο, τη Λιουμπλιάνα, το Kosice, τη Βηρυτό, τη Νίκαια, κ.α.

Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα lot.com, μέσω mobile app, μέσω του Contact Centre της LOT και άλλων καναλιών πωλήσεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα