Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Φορολοταρία: Αυτοί είναι οι 1.000 τυχεροί που κερδίζουν από 1.000€

 
 
Ολοκληρώθηκε η λοταρία για τις δαπάνες του Ιανουαρίου του 2018. Δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία των τυχερών της κλήρωσης
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη λοταρία αποδείξεων από την ΑΑΔΕ από την οποία 1000 τυχεροί θα μοιραστούν από 1000 ευρώ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενταχθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ (www.aade.gr) και το λογαριασμό τους στο taxis net για να ελέγξουν αν βρίσκονται ανάμεσα στους τυχερούς όσοι θα πάρουν τα 1000 ευρώ. Αν είναι τυχεροί μπορούν να ελέγξουν την μερίδα με τους λαχνούς τους όπου αναφέρονται αυτοί που κέρδισαν. Στην συνέχεια θα λάβουν προσωποποιημένο μήνυμα με το οποίο θα τους ανακοινώνεται ότι έχουν κερδίσει στην κλήρωση που έγινε σήμερα το απόγευμα.

Πολύ σημαντικό για τους τυχερούς - αν δεν το έχουν κάνει ήδη - είναι να δηλώσουν άμεσα ή το αργότερο σε διάστημα έως τριών μηνών από την κλήρωση έναν αριθμό λογαριασμού με την μορφή IBAN όπου θα πιστωθεί το έπαθλο.

Αν δεν το κάνουν μέσα στους τρείς μήνες της προθεσμίας τα χρήματα θα πάνε στο πρώτο αναπληρωματικό της τυχερό της κλήρωσης.

Ως γνωστό τα έπαθλα από την λοταρία αποδείξεων είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα και ο αριθμός των λαχνών με τον οποίο συμμετέχουν οι φορολογούμενοι στην κλήρωση προκύπτει από το ύψος των καταναλωτικών δαπανών που έκαναν μέσα στον Ιανουάριο με ηλεκτρονικές συναλλαγές δηλαδή με πλαστικό χρήμα η e-banking.

null

null

 

 

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER
Best of Network