Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κομισιόν: Βήμα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης η επιστροφή των θεσμών

 
 
"Πρόθεση τους η περαιτέρω πρόοδος της δουλειάς που έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες" τόνισε ο εκπρόσωπος Μαργαρίτης Σχοινάς
 

Ανταπόκριση από τις Βρυξέλλες

Η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα σηματοδοτεί ένα θετικό βήμα για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης του οικονομικού προγράμματος. Αυτό είπε ο Μαργαρίτης Σχοινάς απαντώντας σε σχετική ερώτηση σήμερα στις Βρυξέλλες.

 

"Οι επικεφαλής θα επιστρέψουν πράγματι αύριο στην Αθήνα με πρόθεση να επιτευχθεί περαιτέρω πρόοδος της δουλειάς που έχει πραγματοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία και την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης στο πλαίσιο του προγράμματος του ΕΜΣ", δήλωσε ο επικεφαλής εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν.

Στο μεταξύ, σήμερα πραγματοποιείται και το Euro Working Group για την προετοιμασία της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις 4 Δεκεμβρίου στις Βρυξέλλες. Ένα από τα πολλά θέματα της ατζέντας είναι και η Ελλάδα, όπου αναμένεται να περιγραφεί η σημερινή κατάσταση και να δοθούν οι τελευταίες οδηγίες πριν από την έλευση των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα σήμερα αργότερα, ώστε αύριο να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Φωτογραφία:AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

 

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER