Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Κουρμούσης: 40.000 χρήστες επισκέφτηκαν την πλατφόρμα για τον εξωδικαστικό μηχανισμό

 
 
Ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ότι 7.300 επισκέπτες περιηγήθηκαν στην πλατφόρμα, 2.300 άρχισαν να συμπληρώνουν τις φόρμες και 150 άρχισαν ήδη να καταχωρούν τα χρέη τους.
 

«Πάνω από 40 χιλιάδες άτομα επισκέφτηκαν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για , κατά τη χθεσινή, πρώτη ημέρα λειτουργίας της» δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή "Πολύ νωρίς για να είμαι εδώ" με τον Αλέξανδρο Κλώσσα στο Ραδιόφωνο 24/7 ο Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτης Κουρμούσης.

 

Σημείωσε ότι 7.300 επισκέπτες περιηγήθηκαν, 2.300 άρχισαν να συμπληρώνουν τις φόρμες, ενώ 150 άρχισαν ήδη να καταχωρούν τα χρέη τους.

Πρόσθεσε ότι όσοι μπουν στη διαδικασία, θα μπορούν να παίρνουν ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, κάτι που ανοίγει τον δρόμο της δανειοδότησης.

Ο κ. Κουρμούσης, παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να συμβουλευτούν κάποιους ειδικούς, καθώς η αξία της ακίνητης ή άλλης περιουσίας της επιχείρησης θα κρίνει το μέγεθος του κουρέματος Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους που θα γίνει.

 
Περισσότερα: Κόκκινα δάνεια

Σχετικά θέματα:

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER