Μην τα χάσετε

Πολιτικά Πρωτοσέλιδα

 

 

Ξεκίνησε η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής των θεσμών

 
 
Στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα της τρίτης αξιολόγησης που θα πρέπει να έχουν κλείσει μέχρι το Eurogroup της 4ης Δεκεμβρίου
 

Ενέργεια, ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αποκρατικοποιήσεις, κοινωνικά επιδόματα, εργασιακά και τα υπόλοιπα περίπου 60 ανοιχτά προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, θα πρέπει να συζητηθούν μέσα στις επόμενες πέντε μέρες ώστε το Eurogroup της 4 Δεκεμβρίου να υπάρξει πολιτική συμφωνία για την τρίτη αξιολόγηση του προγράμματος. Αυτή την ώρα γίνεται μια ανασκόπηση των θεμάτων ώστε να κανονιστούν τα ραντεβού με τους υπουργούς.

 

Παρόντες εκ μέρους της ελληνικής πλευράς εκτός από τον υπουργό οικονομικών κ. Ευκελίδη Τσακαλώτο είναι ο αναπληρωτής του κ. Γιώργος Χουλιαράκης, η υπουργός εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου, ο υπουργός ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ κ. Μιχάλης Ψαλιδόπουλος.

Αμέσως μετά ο υπουργός ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης θα έχει συνάντηση για το θέμα της ενέργειας .Βασικό θέμα θα είναι η συμφωνία για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ αλλά θα συζητηθεί και το θέμα της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου.

 
Περισσότερα: ΔΝΤ, Eurogroup

ADVERTISING

SHARE:

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕWS 24/7 ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

NEWSLETTER